| AliceHappyGirl a întrebat:

Descrie-te fizic și moralbatting eyelashes Precizează-ți și vârstabatting eyelashes

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ocupatie full-time:de meserie om(inca in reparatii)
Varsta:17 veri la activ.Arat de mai mult.Si el corazon arata de si mai mult
Experienta:Am ceva.Mult mai mult decat cred cei care judeca dupa varsta mea oricumwinkingToata dobandita din caderi.Asa imi trebuie daca nu am curajul sa zbor(teama de inaltime)
Moral:thinking Greu de zis.Sunt omul contradictilor. Dispozitia interioara mi se schimba rapid dar din fericire nu arat asta.Sau din nefericire in unele cazuri.De asta sunt acuzata ca nu spun ce cred.Se numeste precautie si e al doilea nume al meu
Fizic:just like a lil`foxwhistling

| Bacemi a răspuns:

Am 20 de ani.

Din punct de vedere fizic precizez ca am inaltimea de 1, 70 si greutatea de 70 de kilograme ( ceva burtica ). Par negru si ochi caprui. Privire calda si zambet bland.

Din punct de vedere al moralitatii prefer sa ma consider imoral prin natura si nu prind dorinta ca altii. Eu consider ca imorali suntem cu totii insa e o diferenta sa fii si sa nu iti pese si sa fii si sa vrei sa schimbi asta cum poti. Contrastele ma caracterizeaza. De obicei sunt un om al contradictiilor pentru ca fiecare situatie e diferita desi in esenta poate parea la fel cu o alta. Si totodata contradictiile apar pentru ca sunt dispus sa invat mereu si sa repar chit ca asa lovesc in principiile mele sau chiar le demolez in ideea ca am descoperit ca am gresit pana la momentul de fata. Nu imi plac oamenii ipocriti si caut in fiecare un prieten. Sunt o fire sincera si deschisa fata de cei care stiu sa se faca placuti si arata ca merita asta. Sunt o fire destul de linistita, dau dovada de ceva mai mult romantism fata de altii, gasesti si ceva timiditate si totodata o fire ganditoare si tacuta. De obicei prefer sa nu raspund discutiilor si actiunilor considerate rautacioase din partea altora. Dar cand vine vorba de lucruri cu adevarat importante pentru mine mielul se transforma in leu.

| JustMe a răspuns:

Inaltime: 1, 69 deci destul de inalta, am 56-57 de kilograme si sunt slaba. Am parul pana mi jos de umeri cu vreo 10-15 cm, saten si ondulat. Ochii negri si mari, nasul mic si buze nici prea groase nici prea subtiri. Piele bronzata, picioare lungi si subtiri.
Moral: sunt glumeata, ironica, tupeista, aproape mereu optimista si cu zambetul pe buze. Incerc sa ma bucur de fiecare clipa a vietii si nu regret nimic. Uneori sunt cam prea nebuna, doar majoritatea apreciaza astahappy
Am 14 ani

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Buna! Interesanta cerinta. Mi se pare destul de greu sa o fac singura.Am 15ani, sunt bruneta, putin plinuta(dar nu fac o tragedie din asta pentru ca cine ma place ma place asa cum sunt), scunda(doar 1, 50m dar nici asta nu ma deranjeaza pentru ca sunt destui baieti carora le plac fetele scunde) si ochii caprui(fura inima oricui cum se zice) si fizic cam atat.Moral... greu sa o fac singura, dar asa pentru tine incerc.Sunt destul de timida(asta mai ales in preajma baietilor), mereu pun suflet intr-o relatie si ajung sa sufar mai apoi.Detest oamenii falsi, tradatorii, lingusitorii si cocalarii care agata fetele cu texte de genul,, ce faci papusa?''. In rest sunt o fata simpla, o buna prietena(cred eu) si o buna confidenta(chiar stiu sa tin un secret). Te pup!

| georginika a răspuns:

Bunahappy
Pai fizicthinking am parul lung, putin ondulat si saten; ochii caprui si forma alungita ca la chinezoaice big grin; nas mic, sunt putin plinuta, nu prea inalta[1, 60], oricum putin cam dezvoltata pentru varsta mea.
Moral:sunt incapatanata, o buna prietena si sfatuitoare[cel putin asa imi zic prietenele], o persoana sincera. urasc minciuna si mincinosii, mereu optimista si cu zambetul pe buze, si o romantica incurabila laughing)
Aa.si am 16 ani...big grin... tu cum esti?

| Monica a răspuns:

De obicei nu ma prea caracterizez, pentru simplul fapt ca urasc sa fac asta, dar fie.
Sunt o fire recalcitranta, impulsiva, analitica.deloc influentabila. Deseori pesimista [realitatea oh go on]. Nu sunt genul care adora romantismele si alte rahaturi de genul. Inchisa, prefer sa tin totul in mine, cu toate ca nu e in avantajul meu.
Fizic. Urasc sa fac asta, pe bune laughing!
I`m sorry.
Am 14 ani.

| crrinnaaa a răspuns:

pai am 15 ani.

FIZIC>>

vopsita roscata:d culoare naturala a parului saten deschis--inspre blond. ochii albastrii port ochelari( stii nu toti sunt perfecti). inainta 1, 63m. slabutza 45kg ( la inaltimea mea nu e binelaughing). sani potriviti nici mari nici mici. fund la fel.>>> cam atat fizicul

| jolie a răspuns:

Si cui ii dai fundita?big grin

| Яùxsi a răspuns:

Inaltime 1, 65... am 46 kg laughing, par saten si ochi caprui. Sunt incapatanata si timida [uneori] big grin si aaa da am 15 ani.

| Asdfasdefta a răspuns:

Inaltime-potrivita
Blonda, par lung, ochi caprui
Potrivit de slaba

Optimista, zambareata, amuzanta, cam nebuna happy

Am 13 ani.