Vreau o fata care sa stie cine este si ce vrea de la viata. Sa aiba ambitie. Sa aiba un scop anume. O pasiune deosebita. Nu vreau o fata a carei pasiune sa fie sa aiba destui bani sa isi ia o rochie noua ca sa se dea mare sau chestii de genul. Nu imi plac fetele care pun pe primul loc banul. Caut o fire deschisa. O fata care se face placuta. Care este cat se poate de naturala si e draguta asa cum e. Prefer fetele feminine. Care poarta multe rochii si fustite. Si care cand poarta blugi poarta o bluza sau un tricou cat mai simplist, dar ceva elegant. Prefer o culoare dominanta, decat sclipici si fel de fel de chestii care sunt in plus. Caut o fata care sa fie indrazneata dar care sa pastreze totusi o urma de timiditate, un mister ce se cere descoperit doar de cei mai merituosi. La inaltime nu am pretentii decat sa nu fie peste 1, 75. Culoare ochilor nu conteaza, conteaza ce exprima ei. Ce sentimente vad acolo. La par aceeasi chestie. Conteaza cum e aranjat. Sa vad ceva deosebit. Urasc sa vad un par nespalat si nearanjat. In rest caut ce vrea fiecare de la o fata si de la o relatie. Fidelitate, atat tandrete cat si pasiune, comunicare, intelegere, rabdare si timp de calitate petrecut impreuna. Vreau o fata care sa adore misterul, sa ii placa sa descopere. Sa fie o fire aventuriera. E greu de spus exact ce vreau. Dar stiu ca atunci cand vad o fata pot spune : Imi place sau nu imi place.
Bãiatu` ideal... amuzant, protectiv, serios când trebuie, respectuos, mai smecheras, putin mai înalt ca mine, dacã ar fi blond/brunet cu ochi cãprui ar fi minunat ...
Sa ma iubeasca, sa ma respecte, sa fie familist si sa intoarca femeile capul dupa el pe strada. Spre norocul meu l-am gasit deja.
Peste 1, 70, saten/blond, ochi albastri/verzi, sa nu fie manelar si cocalar, sa nu aiba cu mai mult de 10 puncte sub IQ-ul meu () sa nu-si bage heroina (). conteaza mai mult firea lui oricum decat aspectul fizic sincer.
Deci...nu sa aiba: deja are :X asa. Are parul lung, ochi caprui si e skater. Si are simtul umorului si radem si nu ne mai oprim. Si e dragut si destept. =p~
In primul rand sa imi placa. mie sa aiba acel ceva ))sa fie dragut ochi verzi ca ai mei daca se poate )si interiorul conteaza foarte mult, si sa ma simt bine in preajma lui :X:X:X
Smileeveryday98 întreabă:
Geo2969686 întreabă: