| skizz0 a întrebat:

Descrieti-va partenerul perfect( aspect fizic si moral)
Eu cam asa ceva vizezlaughing O fata putin scunda cu ochii albastri-deschisi, blonda, draguta la fata cu nasul mic, bineinteles ca slabutza. cam atat cer la aspect fizic. As vrea sa fie putin timida. sa nu se laude niciodata amabila, sincera, si haioasa, si bineinteles desteapta(dar cum am zi sa nu se laude ca e desteatpa) si cam atat.

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna,partener perfect nu exista, asta e clar, fiecare are defecte si calitati.Sincera sa fiu nici nu mi-as dori sa fiu cu o persoana perfecta din toate punctele de vedere.Sti,trebuie sa fi realist.Pt mine daca ar fi sa aleg un anumit tip de baiat,nu as putea,nu am un anumit gen,poti spune totusi ca imi plac baietii inalti,dar nu conteaza foarte mult culoarea ochiilor si a parului,ori a pielii.
Pt mine e foarte important sa ma iubeasca si sa ma accepte asa cum sunt. Daca are defecte dar nu foarte grave,foarte bine,pare ciudat, dar normal ca fiecare are defecte si poate asta face o persoana mai interesanta, daca ar fi toti perfect fizic si moral...hmm,nu mi-ar place.
Fiecare ar vrea sa arate perfect sa se comporte perfect,fiecare ar vrea sa fie asa incat sa fie mandru si multumit de partener. Uite eu am prieten care nu e nici fat-frumos si nici nu e cel mai destept,cuminte,sincer si romantic din lume,ba chiar uneori e am enervant, lipsit de puncutalitate, si totusi il iubesc...

| oAnna a răspuns:

Ai descris-o perfect pe prietena mea ( 14 ani)! pe Liviana ( ochi albastru deschis, nasul mic, blonda slabuta) ( numai ca e preaa timida! daca te rastesti putin la ea se innroseste ca o lamaie happy ) eeh nici prea timida sa nu fie nu? numai tu pui intrebari si ea raspunde printr-un cuv, doua.
Cum as descrie partenerul. happy moral : bun, as vrea sa aiba simtul umorului intr-un mod placut care te bine dispune, sa fie protector, masculin, putin dur, inteligent! pasator, prietenos happy
fizic ( not important cum se zice da eu tot zic big grin) sa fie puternic! inalt corpul bine facut, sa nu aiba parul rosu laughing culoare parului (nu rosu) si a ochilor chiar nu conteaza 4 me.cam multe! big grin, oricum ce mai important e LOVE sa fie big grin

| skizz0 explică:

Prin "perfect" m-am referit intr-un fel si la defecte... adq ce fel de persoana ti-ar placea.