Fetelor nu le plac baietii timizi! Poti sa-i dai impresia ca o urasti si lucruri de genu asta...e greu sa-ti invingi timiditatea (crede-ma stiu)dar decat sa ajungi acasa si sa te intrebi cum era daca ii ziceai cava,mai bine intreab-o,nu ai ce pierde. Poti discuta cu ea despre emisiuni,seriale chiar si barfa(chiar daca nu e prea frumos, dar las' ca merge)
Mult succes si nu uita, daca estitimid ai foarte mult de pierdut in viata
Probabil esti mai timid de felIncerca sa vezi ce aveti in comun(pasiuni,hoby-uri, muzica/filme preferate etc)Incerca sa faci un pas ceva mai maret si invit-o in oras, poate ai noroc
asta e ft usor crede-ma poate si ea te place da ii e frica sa-ti spuna poartate cat mai natura lu incerca sa fi macho in fata ei pentru ca deseori nu ne prea intereseaza baietii de genu si poti s-o intrebi ca daca ii place ce note are de profi ce filme ii plac muzicaa chestri banale sa vezi ce o sa va apropiati fundita
Fă-i cu ochiul în ore portate frumos cu ea, nu fi timid, asta le place fetelor
Întrab`o ce nota a luat la... daca şi-a învăţat la... bla bla.
INcearca sa invingi timiditatea,in sensul ca:joaca-te cu ea, vorbeste despre ce s-a mai intamplat in clasa, chestii din acestea.Knd va jucati(stiu eu,de-a prinselea,iti ia un lucru tie sau unui prieten si vrei sa il dai inapoi) mai ia-o in brate da nu exagera,ca s-ar putea sa inteleaga gresit,si fi subtil. Daca e vreo de-ia care zice:"ia mana dupa mine!' chiar si daca-o bati pe umar(am o de-asta in clasa) n-ai sanse. Daca-i o de-ia, las-o frate, k crispatele de genu'asta o sa ramana singure muuuuuuult timp.