| alinutzacodruta a întrebat:

Desi am 18 ani, am sanii fff micicrying si lucrul acesta ma deranjeaza...sad oare o sa-mi mai creasca macar putin? ca am senzatia ca `` stau pe loc``...de mult timp nu vad nicio schimbaresad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o problema.sanii minioni sunt frumosi. pentru multa vreme.cand ale altora vor atinge buricul, ai tai vor fi fermi si drepti ca ai unei pustoaice.vei vedea.si da, vor mai creste putin.

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu esti singura cu problema asta, daca se poate numi problema pentru ca nu e chiar asa, mai bine accepta-te asa cum esti, important e sa fi sanatoasa si sigur ai multe alte calitati...

mira
| mira a răspuns:

Va reveni moda cu sanii mici si vei fi avantajata.Sanii mari sunt mai incomozi in privinta realizarii toaletelor si a lenjeriei intime.Maternitatea va contribui si ea la marirea sanilor tai.Fii optimista.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Allllina chiar asabig grin acolo am eu medicul desi o sa ma duc la o doctora:X

| AndreeA_4571 a răspuns:

Bea ceai de catina.

| Orannginna a răspuns:

Eu i'as vrea mai mici si tu ceri mai mari laughing (glumesc)
Uite, mie una mi se par mai dragute fetele cu sanii mai micuti. Si nu mi se pare o problema la tine, sigur iti vor mai creste si ii vei avea frumosi si fermi.winking

| Betty18 a răspuns:

In ce oras este acel institut parhon de care zice allinna?thinking

| r8driver a răspuns:

Multumestei lui Dumnezeu ca esti sanatoasa, lasa sani ca cui ai place de tine ai place si asa. pa, pa.

| alinutzacodruta explică:

@Betty17... institulul Parhon e in Bucuresti :*

| tweety_8071 a răspuns:

Nu-ti mai cresk. poate doar cu silicoanelaughing
...scuze.daca am fost prea dura. dar am fost sincera.straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La institutul parhon se fac dozaje hormonale si tratamente pentru marire de sani.