| Cherry a întrebat:

Desi am 18 ani nu stiu ce mi se intampla si ce sa fac.As vrea un sfat va rog.Sunt cu un baiat de 3 ani, ma iuebste enorm dar eu nu stiu ce mai simt.AM cunoscut altul de 2 luni si nu stiu ce sa fac, am incercat s ma despart de cel de 3 ani dar apoi imi pare rau si cand ma cert cu celalat simt nevoia de el, dar si dupa ce ma impac cu el ma simt plictisita de el, relatii sexuale intre noi nu mai exista pentru ca nu ma mai atrage, sunt constiienta ca nu este frumos[toata lumea zice] dati-mi va rog un sfat.In interiorul meu este o lupta continua

2 răspunsuri:
| Cherry explică:

Ajutati`ma cu orce, spune`ti tot ce simiti si ve`ti primi si voi sprijunul meu de cate ori aveti nevoie.Pt k nimeni nu m-a facut sa imi dau seama ce simt, ce trebuie sa fac cu adevarat.

| CaleMercury14 a răspuns:

Ce sa faci daca nu-l mai iubesti lasa-l si gata numai vezi daca nu iti pare rau tare>>eu kunosc o prietena care se intilnea cu un baiat si tot asa ii spuneau ca el e urit si vroia sal lase dar dupa ce au avut relatii sexuale ea nu-l lasa cu orice pret>>vezi si tu cei trebuie celui de 2 luni sa nu-i trebuiasca numai sex si atunci ramii cu buza umflata eu cred ca nu e cazul sa-l lasi pe baiatul cu care ai avut tot >>cel mai bine e sa vb si sa ajungeti la un numitor komun povestestei de acelalalt baiat daca te iubeste o sa te inteleaga>>daca are si el asa senzatie ca si tine va despartiti fara probleme iar mai pe urma o sa kompari toti baietii cu asta >>vb cu iubitul tau mai bine asa cu inima deskisa si cu sufletul>>bafta