Este vorba de o fata, care de cand era mica a stat intr-o ambasada impreuna cu bunicul ei, dar cand vn noul ambasador o da afara, pentru ca era stangace.
nini se muta la un prietenu de-al ei, dar mereu e pe la ambasada din diverse motive.doar ca secretara(celina) noului ambasador, nu o suporta pe nini, si ii interzice intrarea in ambasada.
nini ia salvat unul din copii lui nicolas, o fetita pe nume cecilia, dar ambasadorul nu stie ca nini a fost cea care a salvato.crede ca a fost un baiat, pe nume nicolas.
nicolas devine soferul ambasadorului, in care are deplina incredere.
nini se va indragosti de ambasador. uita-te. e interesant
O fata care traia lo o ambasada. Ea a fost data afara cand a venit noul ambasador si incearca sa faca rost de o slujba acolo. Intretimp Nini si ambasadorul se indragostesc unul de celalalt Dar secretara lui incearca mereu sa ii desparta. Funda?
Pup copiii erau ai lui Tomas, Nicolas era ala care il interpreta Nini la ambasada ca sa aiba o slujba
Stiu ca nini si ambasadorul o sa se casatoreasca in ultimul episod intre timp gwan o sa se indragosteasca de altcineva si martin o sa ramana la ambasada si cred ca si toni o sa o sarute pe chou. funda?
Ma...sincer sa fiu nici eu nu is prea sigur, dar cred ca e vorba despre "Omu' nepriceput nu e prost crescut!" Pe mine m-a luat valu' cu NiNi si pe maica-mea, ne place, dar idea...cred ca este ca: Nini nu e priceputa, dar nici proasta, dar sa recunostem, este MORTAL desenul, imi place la nebunie!
Pai Celina a abandonat-o pe Nini cand era mica si ea nu stiu cum a ajuns la ambasada alaturi de bunicul ei. Cand a venit noul ambasador i-a dat o slujba. Ea a fost stangace si a dat-o afara Thomas. Celina o uraste foarte mult. Nini se duce la niste prieteni impreuna cu Viki... si ei ii trebuie bani asa ca se angajeaza impreuna. Cecilia alearga pe strada si se lovaeste de o bicicleta asa ca Nini imbracata in Mos Craciun ii spune lui Thomas ca ii duce ea la spital. Acolo ea ii zice ca este un baiat pe nume Nicolas. Thomas ii ofera lui Nicolas (adica Nini) un serviciu la ambasada. Apoi vin Vice Cancelarul si ii spuse lui Nini sa vina cu el intr-o croaziera. Dar Thomas spune ca vine si el si Celina. Acolo se intampla mai multe! Cand ajung Vice Cancelarul afla ca Nini este Nicolas si ii ofera o slujba la ambasada. Acum se descurca mai bine.
Mai tarziu se anunta ca o sa fie operatiunea Mambo. Vin doua fete care sunt ficele unui mare om. Ei impreuna sunt Anti-separatisti. Ele se razbuna si taie curentul in timp ce Nini si Thomas sun undeva jos. Acolo trebuia activat-a usa dar daca nu era curent au stat acolo catva timp. Nini afla de operatiunea Mambo. Thomas face foc. Nini lesina si Thomas o saruta. Si cine stie ce o sa se mai intample!
Dar stiu ca la sfarsit Nini se casatoreste cu Thomas adica ambasadorul!
Pa!
Funda!
Nini e fire mai sensibila si nu poate sa ii spune lui tomas ca ii place de el. Dar la sfarsit afla Tomas ca ea e si Nicolas si ea spune ca va pleca si tomas o lasa si dupa ce ia ramas bun de la sisi vine apasadorul care o saruta.Atunci toti se imbraca ca Nicolas si in sfarsit se marita Nini cu Tomas.
E vorba de o fata care locuia la o ambasada cu bunicul ei si a venit ambasadorul tomas parker pe cere il iubesc si pe nini o iubesc, si din prima clipa ei doi s-au indragostit si el tot se ia de nini, dar regreta si acum in ep 60 nini il saruta pe ambasador, oricum e super
BrianMoser întreabă: