| NoSwear a întrebat:

Despre Samsung CORBY si Nokia C3 black
Nu vreau comparatii, vreau sa stiu care va place ca aspect in primul rand, si cum merge fiecare ( cat tine bateria, cat de tare se aude muzica, cat de bine face pozele, cum se aude vocea.etc) As vrea sa imi cumpar unul dintre ele dar inca sunt nehotarata.
Apropo : Am inteles ca la Corby se intrerupe cand vorbesti si nu poti sa termini o convorbire si nu mai stiu ce se reseteaza, dar sper ca sunt numai niste invetii deci caut raspunsuri cat mai detaliate.
Multumesc! Fundita la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Anaaaaid a răspuns:

Heii. Si eu am Samsung corby.Toate chestiile alea de sus despre Samsung corby sunt prostii! Este foarte tare Samsung corby, iti da 3 carcase, camera de 2MP[face poze super tari], editeaza foarte bine, dar eu il am de 1 an si m-am plict de el si vreau sa imi iau altul.In plus mi s-a stricat si touch-ulsad si totusi de 1 saptamana mi-am dat tipla jos. Faci cum vrei la Samsunghappy
Despre Nokia c3? E foarte tareday dreaming Si la aspect, si la tot. Iti tine bateria 1 saptamanalove struck Ptr. ca e Nokia, e fain si cand scrii mesajelove struck E foarte fain. happy Sper ca te ajuta si alegi cel mai fain tel pentru tinetongue funda?big grin

2 răspunsuri:
| Ellynna a răspuns:

Camera este la fel dar arata mai bine C3!:-D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am corby si sunt foarte multimit de el
camera de 2 megapixeli memorie interna de aproape 70 de mega nu cum scrie pe net 50
in legatura cu ce ai auzit tu despre corby nu stiu ce sa spun mie nu mi s-a intamplat bateria ma tine si 3 zile daca ascult muzica cat de cat si daca ascult asa fara oprire ma tine chiar si 30-35 de orehappy daca nu asc deloc muzica si doar vb la el ma tine si 4 zile despre c3 nu stiu prea multe insa stiu un singur lucru nu as da Samsung corby pe alt telefon pentru nimic in lume