anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dezbatere! cine ar trebui sa-si ceara scuze? eu sau prietena mea cea mai buna? deci m-am suparat pe ea fiindca intr-o dimineata la scoala a venit si nici macar nu m-a bagat in seama.adica macar un cf fa, proasto, tampito putea sa spuna, dar ea nimic si eu asteptam ca sa ma intrebe ce fac.Cand a venit spre mine i-am spus sa nu mai vina ca vine de pomana asa ca nu mai vorbesc cu ea. Putifera[dmn in cauza] spune ca eu nu sunt o prietena buna pentru ca i-am spus ca nu mai am ce vorbi cu ea, dar eu cred ca am avut dreptate sa ma supar.
Deci cine isi cere scuze?

P. S:eu sunt mai copilaroasa si nu vorbesc serios intotdeauna:d

Răspuns Câştigător
| Muppet a răspuns:

Tocmai imi venii o idee idea! Ce ar fi sa nu ne mai prostim atat degeaba ca nu ajungem la nici un punct comun si sa uitam de acest incident la care amandoua am actionat total gresit? (ce diplomata sunt in seara astasmug)

6 răspunsuri:
| Muppet a răspuns:

Prietena ta (nu ca as cunoaște-o) sa simțit rănită și i-ai cam stricat ziua (sau ma rog.mai multe zile) care era deja de ***. Si nu a venit la tine imediat când a ajuns la scoală din motiv ca colegul ei stresant o freca la cap cu teme sau mai știu eu ce. In plus din moment ce venise atunci și nu mai spun ce i-ai zis a deranjato. adică sa simțit aiurea din moment ce i-ai zis sa plece și asa a și făcut (ea neștiind nici măcar motivul din care te-ai purtat asa cu ea, asta făcând-o sa stea ceva timp sa se gândească ce a făcut și neajungând la nici un rezultat însa în final aflând din surse secrete). Apoi au fost si alti factori care au făcuto sa se simtă ca dracu' pe care nu ii mai aduc în discuție deci rămân fără replica și țin sa menționez ca habar nu am care e soluția dar am vrut doar sa ma justific și sa scot în evidenta ca ești o alintata! phbbbbt

| Muppet a răspuns:

Nu putea sa sa simtit cel putin jignitachatterbox

| motherfuckerstyle a răspuns (pentru Muppet):

O_O cel putin jignita?

| Muppet a răspuns:

oh go on Cel mult na

| anonim_4396 explică (pentru Muppet):

Mult mai bine. whew

| girls97 a răspuns:

Buna pff amandoua ati gresit dar u nu trebuie sa fi asa posesiva adica nu trebuia sa.i zici sa nu mai vina poate pe ea a deranjato lucrul asta...incearca sa treci peste spune.i cati pare raw saw spene.i ca daca isi cere scuze k nu te.a bagat in seama iti vei cere sh u scuze dar eu zic ca tu sa iti ceri scze k u ai gresit mai mult big grin pwpii:X