Oriunde ai fi si orice ai face, cu partea de sus a corpului tau care se afla intre urechi, trebuie sa gandesti, sa fii cel mai bun in ceea ce faci, sa te perfectionezi, si sa analizezi toate oportunitatile ce le ai si sa le urmezi pe cele ce te ajuta sa-ti indeplinesti telurile.nu exista profil prost ales.omul sfinteste locul oriunde s-ar afla, si orice ar face.de aia exista; CEL MAI BUN.SUCCES.
E greu sa garantezi 100% ca dupa terminarea unei anumite facultati vei putea sa-ti gasesti de lucru, vezi si tu ca sunt oameni cu 2 3 facultati care nu au de lucru, depinde si de relatiile pe care le are familia ta sau de norocul chior pe care il ai tu si totusi e important sa o faci, e o portitza in plus deschisa catre un viitor mai bun, poate nu acasa in Romania altundeva dar e o oportunitate.Eu visam sa ajung arhitect, sau inginer constructor desi sunt fata mi-a placut la nebunie, soarta insa mi-a schimbat tot visul si nu mi l-a realizat, asta e, dar e bine sa ai un vis, trebuie sa ai un ideal, trebuie sa fie ceva care sa-ti placa si cred ca asta e cel mai important, fa ceea ce-ti place!
Freshboy10 întreabă: