anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din 1 Mai nu a mai venit motanul meu acasa si sunt foarte foarte trist, plang cand vin de la scoala si plang inainte sa ma culc pentru ca pisoiul asta pentru mine este ca un frate. Am petrecut aproape 5 ani cu el, in fiecare zi il vedeam, ma jucam cu el si "vorbeam " cu el, acum ca a plecat parca mi-a murit sufletul.Imi este frica in fiecare zi si ma gandesc ce i se intampla acum, daca mai traieste. Niciodata nu a mai plecat atat de mult.Am trecut prin atatea lucruri frumoase cu el, l-am vazut cum se dezvolta din prima zi cand s-a nascut.Era un motan cum oricine ar vrea sa aiba: frumos, prietenos cu toti membrii familiei mele, jucaus, mieuna foarte mult si asta il facea amuzant si special.Eu nu am plans la inmormantarea bunicilor si acum plang dupa motan.Este normal ce mi se intampla?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

A plecat dupa pisici, da vezi ca si al meu cand a plecat atat de mult nu s-a mai intors

| BogdanM11 a răspuns (pentru Adry05):

Imi pare rau pentru pisica ta! Deci e vreo sansa ca al meu sa se intoarca? Vecinii mei zic ca nu l-au mai vazut, iar la mine in zona nu prea trec masini, deci nu cred ca l-a calcat nimeni.Ce sa cred despre asta?

| Adry05 a răspuns (pentru BogdanM11):

Nu stiu, a trecut destul de mult timp. Eu as zice ca nu se mai intoarce dar nu se stie niciodata. Si eu pe al meu il lasam afara si mereu se plimba prin cartier si vnea singur acasa dupa 4 ore pana intr-o zi cand nu s-a mai intors.

| BogdanM11 a răspuns (pentru Adry05):

Zici sa ma apuc de maine sa pun afise cu el prin cartier?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Posibil sa fie pe la cineva sau sa il fi otravit cineva.

| anamariarot a răspuns:

Era castrat? Dacă nu era castrat, e posibil să se fi dus după pisicuțe happy

| BogdanM11 a răspuns (pentru anamariarot):

Stiu ca pentru asta s-a dus, nu este castrat, niciun vecin nu l-a mai vazut. Acest eveniment trist ma marcheaza

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Linisteste-te, si eu am avut un motan. asa mai lipsesc de acasa, se va intoarce( asta daca nu cumva la furat cineva) inteleg ca te-ai atasat de el dar se va descurca cel mai probabil ia atras atentia o pisica.