Depinde de scoala noi de exemplu mergem in excursie, o prietena de-a mea merge in gradina botanica dar acum depinde. Stii tu poti face multe activitati. Dar cum am zis depinde de scoala. Uite poti merge chiar si la un muzeu. Nustiu sigur. Dar sigur o sa va anunte.
Se numeşte "Şcoala altfel". Nu se fac ore, dar se fac activităţi. Cine chiuleşte, are absenţă! Deci depinde şi de şcoală. îţi dau un exemplu de orar:
Luni- Film la cinema cu colegii şi profesorii.
Marţi-Excursie la castelul Bran.
Miercuri- Jocuri la diferite materii.
Joi-Abilităţi practice, desene, creaţii.
Vineri-Curăţenia în clasă iar după toată activitatea se mănâncă prăjituri şi se bea suc, etc.
Toate cele de mai sus reprezintă activităţi în Şcoala altfel, dar unele nu sunt reale. Sunt doar un model ca să te orientezi tu mai bine despre ce este vorba. Oricum o să afli şi la şcoală.
Dap. se numeste " Scoala altfel " adica nu facem ore :X . se vor face diferite activitati cum ar fi : Drumetii, Mers la muzee... Eu cu clasa mea ne vom duce la iarba verde [ drumetie], ne ducem la muzee, intr-o zi o sa facem tort prajiturii, in alta zi o sa facem clasa luna adica o sa facem curat, o sa ne arate filme istorice deoarece dirigul meu este prof de istorie vom face excursii vom merge la pizza, filme la cinema, etc etc :X
Mers la muzee, excursii, educatie plastica, abilitati practice si alte lucruri care te extind.
Doarunaltutilizator întreabă: