Eu am activat-o acum cateva zile din greseala e naspa rau cu ea, nu prea intram eu pe fb, dar acum nu mai intru deloc, oricum eu stau numai pe hi5, acum e in modernizare:X abia astept sa vad ce va fi nou:X dar pacat de barn buddy ca ajunsesem departe
din cat am citit eu pe net ziceau ca din feb era obligatorie timeline, dar n-a fost...nici acum nu cred ca e!
Hey.Chiar asa? Nu stiam ca vor fi toti obligati sa beneficieze de tampenia asta inestetica...Si-asa facebook-ul devine din ce in ce mai stupid. Daca o sa se intample asa, sigur o sa-mi iau talpasitele pentru totdeauna.
Bafta.
Eu nu am auzit de asta cum adica explicami si mie sa nu mor prost o sa avem limita la net sau ce?
Pai uite. timeline e o noua ''fata'' pentru facebook.e un pic mai diferita(si eu am si incepe sa ma enerveze)Nu o sa ai limita la netDar pana acum numai cine voia putea aveam timelina(sau cronologie in romana).Si o sa vina vremea cand vom avea toti
Nu pot sa iti trimit mesaj ca sunt junior si nu da voie bla bla in fine ce me-ai raspuns ca nu vad nimic dar mail am primit ca me-ai raspuns
SakuraRebeca întreabă: