Nici eu n-am inteles insa probabil ca s-au uitat la multe filme si vor sa puna in practica. Sfat: Exista timp pentru orice
Sper ca te-a facut sa intelegi raspunsul.
O zi buna
Nici mie nu mi se pare normal dar ce le poti face daca ele isi distrug viata de mici,la urma urmei e viata lor si nu putem face nimic,daca le zici ceva automat iti dau replica inapoi, sunt capoase, nu gluma,
Din cauza anturajului probabil? si din cauza ca tot ce vezi in zilele astea la tv, prin ziare etc este sex.
Parerea mea:peste tot a inceput sa se vorbeasca de sex, la tv, printre prieteni/colegi. fetele (in special pe la 13-14 ani)sunt foarte curioase sa vada cum e sa o faca.
pe de alta parte,a inceput sa fie o competitie:care isi incepe prima viata sexuala,care fumeaza, care are cati mai multi prieteni, etc.eu cunosc o fata care la 13 ani jumate a facut un avort ,dar mama ei o incurajeaza sa faca sex pe bani . asta e lumea in care traim.
unele vad chestia asta in jurul lor,unele sunt impinse de la spate de mame(da,se mai intampla si asta), prietene (ce mai prietene.), sau de nevoie.la unele pur si simplu le place sa se poarte asa, sa fie „admirate" de cat mai mult barbati.
din pacate.asa e.
Un prieten nu are nimc dar alea care vor sa faca sex de la varsta mai frageda, is tarfe.Provin din familii ori dezbinate, ori is singure la parinti, ori parintii in strainatate
Parerea mea,multe din ele cred,ca dac vor incepe viata sexuala,vor fi in rind cu moda! Si lispa discutiilor cu cineva mai matur, ca sa le explice lucrurile elimentare, e un alt motiv.
AlexaEly97 întreabă:
sexmydefice întreabă: