Nimeni nu te opreste sa porti masca. Din contra, masca este chiar sub titlul de RECOMANDARE. Eu personal voi continua o perioada sa port masca pentru ca m-am obisnuit, nu ma deranjeaza cu nimic si ofera si protectie (atat pentru covid, cat si pentru alte afectiuni respiratorii acute).
Cine te judeca pentru ca porti masca e un idiot.
Buna! Poart-o ca sa te protejezi nu pentru cum ti se pare tie ca arati fizic. Sunt sigura ca este doar in mintea ta. Trebuie sa incepi sa ai incredere in tine.
Poarta masca bineinteles, dar nu pentru ca ai fii urata, ci pentru ca in continuare te protejezi pe tine si pe parintii tai, de covid, care inca exista si face ravagii printre oameni.
Vai, serios? Nu găsesc nimic amuzant! Dar asta este mintea oamenilor din ziua de azi.
Offffff )) ma chinuie existența asta sa traiesc )) am trait si apucat și ziua asta sa vad cum uni oamenii fara masca of las-o balta da-mi ignor bro ))
Mai bine taci, că de vorbit, vorbești prost!
Mie somn noapte buna
Nu esti singura/singurul care s-a obisnuit cu masca si nu vrea sa o mai dea jos. pentru ca "ascunde "defectele"". Pratic ti-ai pierdut increderea in sine. Parerea asta ca se va lua cineva de tine e doar in capul tau
CelCareRamaneInUrma întreabă: