| RamonR a întrebat:

Din cate am vazut la TV si pe net, multi oameni, in special vedetele sa-u schimbat foarte mult de cand erau mici pana acum. Vreau sa spun ca atunci, cand aveau 12, 13-14 ani, nu erau niste adolescenti asa de atragatori si de frumosi, iar acum la 25-30 ani iti bate inima de 2 ori mai tare cand ii vezi. Credeti ca asa se intampla in general? ( Si sa nu spuneti ca : pai sunt vedete si se machiaza si nu stiu ce, pentru ca ma refer la baieti, si sunt multe exemple, de exemplu Smiley, cand era mic nu era un baiat dupa care orice fata intorcea capul, iar acum stiti si voi... )

2 răspunsuri:
| Alicezzz a răspuns:

Si normal sa se schimbe, orice persoana se maturizeaza, trasaturile se schimba, corpul la fel, nici eu nu mai arat la 26 de ani cum aratam la 14 ani! Acum daca vorbim de vedete, nu ma pot abtine sa nu spun ca majoritatea apeleaza la bisturiu, tratemente faciale si corporale, normal un alt factor care influenteaza este modul de viata! happy

| Peaches a răspuns:

Doar nu crezi ca de aia sunt vedete, pentru ca au devenit frumosi dupa ce au depasit perioada adolescentei. Ceea ce vezi tu la vedete este o imagine pentru vanzare, este un produs. Da-le jos machiajul si vezi ce ramane. Smiley e un tip normal, iar fetele nu intorc capul dupa el pentru ca ar fi o frumusete ci pentru ca e o vedeta. Cunosc un tip care a fost scurta vreme in lumea teatrului si era inconjurat de "admiratoare" dar dupa ce si-a schimbat meseria valul admiratoarelor a luat-o in directia inlocuitorului tipului. Fii demn, simte-te bine in pielea ta, fii o prezenta increzatoare agreabila, ingrijita, frumos mirositoare si rezultatele pozitive apar rapid.
Sper ca asta a fost de ajutor. Have fun!
winking

~Roxetta