Termină cu prostiile astea. Sigur toate probleme tale o să se rezolve! Nu trebuie să renunţi la viaţă aşa de uşor. Ai o viaţă frate, bucură-te de ea cât mai poţi. nu ţi-a fost dată să te omori! Şi mama ta nu te-a uitat, sigur o să te caute, sigur îi este dor de tine. Nicio mamă nu îşi uită copilu şi nu îl abandonează. Aşa că fruntea sus! Zâmbeşte mă!
Hey frate nu trebuie sa te gandesti asa
maicata a mers in Italia pentru tine si familia ta daca mai ai frati si alti membrii sa castige bani
pentru. ca aici in Romania castigi un **** cu criza asta financiara
o face doar pentru tine
deci nu trebuie sa recurgi la gesturi din astea sincer
daca ti chiar asa de dor spune-i ca tie dor de ea si sa te ia si pe tine acolo pentru o saptamana sa o vezi si crede-ma ca o sa te simti mai bine
Peace!
Hey cum gandesti asa! Nu te-ai gandit ca nu are cum sa te sune ca nu are bani, nu e asa de usor dincolo poate trece prin niste greutati si tu te gandesti la prosti gandeste-te ca mama ta a mers acolo pentru tine nu sa te uite! Ca nu este mama care sa uite de copilul ei!
:O:O:O:O stai calm! sa nu faci asa ceva... poate are trebuie si nu cred ca a uitat de tine, sa nu mai sp asa ceva niciodata... pentru mai multe consolari msj pe pv
:o Am umor si ti-as ura sinucidere placuta
Dar nu te inteleg...adica inteleg ca sunt momente in care te simti rau etc. dar gandeste-te ca sunt oameni care se simt si mai prost, nu au ingeneral familia, casa, mancare, iar tu o ai, doar trebuie sa inveti sa o valorizezi si sa treci peste momentele dificila din viata, deoarece daca vei actiona asa la fiecare mom.negativ nu o vei duce departe. Find the strength within yourself, si totul va fi OK. Gandeste-te ca mama ta a plecat acolo pentru tine, pentru a te ajuta, pentru a-ti asigura un viitor prosper si fericit, iar daca va primi o veste ca fiul ei a murit, viata ei nu ar mai avea nici un sens de continuat. Vrei asta pentru ea? Daca Dumnezeu ti-a dat viata inseamna ca a avut un motiv, si trebuie sa faci ceva in ea...
Succes
Mai intai ar trebui sa te calmezi si sa incerci sa vezi lucrurile din punctul de vedere al mamei tale.nu cred ca a plecat de langa tine ca nu te-a mai vrut. daca nu te dorea,nu te nastea, nu? eu sunt sigura ca acum trece si ea printr-o perioada grea, ca toata lumea si acesta e motivul pentru care nu a mai luat legatura cu tine.gandeste-te ca poate nu are bani nici de paine dar pentru telefon? incearca sa o suni tu si sa vorbesti cu ea, crede-ma ca ea sufera mai mult decat tine ca nu puteti vorbi.iesi afara din casa,inalneste-te cu prietenii, distreaza-te si traieste-ti viata, sinuciderea nu e solutia la nici o problema. daca vrei trimite-mi un mesaj privat si vorbim mai mult.
Viata noastra incepe alaturi de parinti dar nu se termina tot alaturi de ei...pacat ca nu vei mai apuca sa o revezi pe mama ta cand se va intoarce, pacat ca nu o sa apuci sa ti faci o familie copii, pacat de restul bucuriilor pe care ti le ofera viata, si cel mai mare pacat e ca ai gandit asta Dumnezeu ti a dat viata ca sa o traiesti sa treci prin incercari grele si bucurii...nu ca sa iti intrerupi tu viata cand simti ca numai poti.si mai bine te arunci in spatele trenului decat in fata
Daca ai fost o mata mai ziceam, ca-ti mai ramaneau 8 vieti, dar nu si cand esti, ai o singura viata, fie ea buna fie ea rea, este a ta, profita nu fa chestii care o sa le regreti dupa, si oricum daca viata ar fi perfecta ar fi plictisitoare, de exemplu eu am probleme mereu, dar incerc sa fac tot ce pot sa rezolv si cateodata mai fac haz de necaz. bafta
Taceti din gura la intrebarile astea nici nu trebuie raspuns frate tu nici nu sti ce e aia suferinta te doare undeva vrei sa atragi atentia crezi ca ii pasa ROMANIEI ca te bagi u sub tren sau sub masa nu mai fa pe smecheru daca vrei sa faci ceva fa-o nu mai veni aici nu ai nevoie de parerile noastre.PFF vad din astia ca tine zilnic macar aveti pe cineva nu sti cum e sa fii singur de tot fara sa se gandeasca nimeni la tine asta e suferinta.
anonim_4396 întreabă: