| jjeleu a întrebat:

Din cauza unui trandafir am ajuns putin cam rau. I-am dat unul unei fete care mi-a zis ca ma place, insa cand i l-am dat i-am zis ca o iubesc. N-a zis nimic dar dupa o ora si ceva mi-a dat un biletel prin care mi-a spus ca m-am cam grabit chestii...Acum ma gandesc ca am stricat totul, nu mai vorbeste cu mine si din cate am inteles de la altii ar fi spus ca nu vrea sa ma mai vada.
Mie imi place de ea, mi-am cerut scuze si am recunoscut ca a trecut putin (2luni)insa de aproape 1 saptamana nimic, tot nu vorbeste si altele.
La inceput mi-am zis ca nu ma merita insa mi-am schimbat parearea pentru ca o plac. Ce pot sa fac? sa-i mai aduc un trandafir laughing)) DOAMNE deci daca mai vad vreodata floarea o sfasii. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

1 răspuns:
| RMădă a răspuns:

Dupa parerea mea ai facut un gest frumos sa ii duci floare unei fete mai ales un trandafir care exprima iubirea. Eu cred ca fata nu te place de aceea a spus ca te-ai grabit... Ai facut un pas excelent, dar daca ei nu i-a placut eu zic sa iti cauti o alta fata mai normala sau eventual sa vorbesti cu respectiva si sa o intrebi ce fel de cadouri ii plac pe data viitoare sa stii, poate era alergica la flori sau nu i plac trandafiriilaughing... oricum mie imi place sa primesc cat mai multe flori mai ales TRANDAFIRI:X depinde si de gandirea fiecarei fetehappy