| gabryel a întrebat:

Din ce cauza au unele fete sau femei mustata?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Din cauza hormonilor androgeni, care sunt hormoni masculini de care, din pacate, " beneficiem" si noi femeile. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne etalam mustata, de aceea exista metode de epilare.

17 răspunsuri:
| dulc3'maria a răspuns:

Eu nu amstraight facesau...nu vad eu binelaughingin orice caz. exista crema depilatoare si altelelaughingdoar nu o sta asa.

| Arthur a răspuns:

Datorită excesului hormonal.

nony
| nony a răspuns:

Au auzit ca idealul la barbati, in viata, e femeia cu mustatá laughing

| Vizitiul a răspuns:

Ai pus intrebarea de parca fetele nu au mustata, e ceva normal la oameni. Mai nou fetele isi indeparteaza mustata cu ceara sau in saloane de infrumusetare, dar poate tu ai vazut fete care nu se ingrijesc si ai ramas cu ideea astahee hee.

| want2bMajestic a răspuns:

Din cauza eruptiilor mari de hormoni. de ce intrebi? iti plac fetele cu mustatasmugsmug:devil)

| gabryel explică:

Sunt curios cum ar arata o femeie cocheta machiata si cu un imens trafalet mustacios sub nas...

| fabiola a răspuns:

Dereglari hormonale sau efectul secundar al anticonceptionalelor!

| Bubble a răspuns:

TOTI! si femei si barbati au mustata.Numai ca la fete creste mai incet si mai subtzire firu. Cele mai multe femei se epileaza.happy Crede-ma. toate au. numai ca unele se epileaza.happy

| Seline a răspuns:

Dereglari hormonale.

| baietzelu a răspuns:

Ca le place asa, sa fie mai masculine.happy

| GabiGabrielle a răspuns:

Nu stiu, dar si diriga mea areblushing.

| alinna_1696 a răspuns:

Toate aulaughing doar ca la unele mai putin si la altele mai multlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vorba de un hormon care are e mai activ, ceea ce nu ar trebui, o mica dereglare hormonala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai tare se vad la fetele brunete ca au culoarea inchisa la par iar in cazul acesta se observa si musteatalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar barbati cu sani de ce exista gabryel?

| petrescu_5174 a răspuns:

Pentru ca sunt curve