-din lana ( sa le tricotezi niste forme mici si dragute )
-sa le crosetezi ( iti recomand sa te uiti pe o carte inainte )
-sa faci picturi mici pe pietre/lemn/sticla/etc.
-poti sa faci mici siraguri de margele si sa le cosi pe o bucata de panza in diferite forme
-poti sa faci origami(numai ca hartia trebuie sa fie mai tarisoara)
-daca vrei poti sa faci si goblen, iar apoi sa o lipesti pe spate intr-o bucatica de lemn
Mai sus am incercat sa iti spun si cum sa faci, dar daca aveai altceva in gand si vroiai doar materialele, atunci pot fi :
sticla, hartia, panza, lemnul, pietre, mancaruri frantuzesti(ma refer daca ii gatesti cuiva special ), perle, margele, fire pentru imletit, etc
Ata,hirtie colorata, flori artificiale, catifea sau alt material ce poate fi modelat
Carton
lana
margelute
materiale textile
hartie
lemn
panza
sticla(exista una speciala pentru asa ceva)
stiu ca ai dat deja funda dar si pentru la anul
Pai ar putea sa iasa niste martisoare foarte dragute doar din niste carton colorat. Fi creativa!
Poti sa faci niste bratari! Gasesti pe youtube! Scrii,, Bratari ata"si te invata! L-e faci din ata rosie si alba! Eu am facut singura pentru colegii mei de la scoala!
Succes!
Din aluat
am facut asa la scoala(le faci in toate modelele si astepti 2 sau 3 zile sa se usuce si dupa aia le pictezi)
Pentru a cofnfectiona un martisor manual se foloseste:
-2 feluri de ata, sau confectionezi din hartie colorata ceva o floare...
Materiale textile... cere parerea la un magazin eventual de la o vanzatoare fiindca de obicei sunt dragute
-hartie colorat
-flori micutze artificiale
-margelute mici
-sclipici
-ata colorata
fundita?
Ai putea face martisoare din lut sau plastelina de la magazinul Pictorul e super tare 1
încearca din doua flori naturale pacat doar ca va tine putin pentru mai mult timp incearca din flori artificiale
anamaria20002002 întreabă: