| forever4you a întrebat:

Din ce oras sunteti?laughing
Si imi faceti si mie plz o descriere a voastra? fundita

Răspuns Câştigător
| Dianka_4924 a răspuns:

big grinpaai, Sunt din r-ul Ungheni(daca ai auzit)Ma numesc Diana, am atâtea lucruri de spus despre mine, dar nu ştiu cum să le exprim. Ciudat, dar niciodată nu mi-am făcut un portret, poate ca să nu zică alţii că mă laud. Hai să începem cuuu ce se vede prima şi prima data la mine,
Corpul. Sunt o tipa înalta, constituţie atletică ( parcă sunt la matrimoniale ), păr şaten închis şi cam atât pentru acum. Să continuăm cu partea cea mai importantă, şi nu am refer la situaţia financiară.
Portretul meu moral, ce formal sună. Sunt adaptabila, sensibila când trebuie să fiu sensibila, puternica când situaţia mi-o impune. Nu renunţ şi sunt foarte ambiţioasa, chiar încăpăţânata. Sunt orgolioasa, nu uit repede ceva, şi mai ales nu iert unele lucruri. Trecând la lucruri mai frumoase, sunt sociabila, am mulţi prieteni, sunt drăguţa, sau cel puţin aşa îmi spun oamenii din jur, nu mă laud. Sunt glumeata, nu-mi plac baietii tristi, să fim serioşi, zâmbeşte, mâine poate nu mai dinţi în gură să zâmbeşti, replica nu-mi aduc aminte unde am auzit-o. Când cineva din jurul meu este trist, îl fac să se simtă fericit măcar 10 secunde. Mai sunt multe de spus, dar cred ca e destulwinkingAcum as vrea sa aud ceva despre tine)))

2 răspunsuri:
| Rio4cwalk a răspuns:

Sunt din Galati... ma numesc Adrian am 14 ani, 50 kg, 1. 72 m, imi place sa ma distrez. sa fac parkour, sa incerc un drog nou \m/, sa ma plimb cu prietena, sa ma joc cu parul meu, sa ma joc cu papagalul.

| Dianka_4924 a răspuns:

Dupa descrierea ta fizic, am intzeles ca estifoarte mumoaSawinkingImi place:*