| Anonim134 a întrebat:

Din ce pot confectiona o vaza ornamentala?
funda; x

Răspuns Câştigător
| Ayumha a răspuns:

Pai eu am facut o vaza ornamentala dintr-o sticla de jumatate de litru de la fanta. daca vrei si mai mare folosesti o sticla mai mare.mai intai lipesti cu super glue pe sticla(sticla sa nu mai aiba ambalajul pe ea) dupa ce ai lipit coli albe (rupte mai intai in bucatele) pe sticla, apoi daca poti face rost de 2 cani de rigips sau ceva de genu... dupa care peste sticla cu hartia lipita pui in straturi mici rigips sau ce vrei, după care lasi sa se usuce, cand este uscata bine de tot poti orna noua vaza cu lipici cu sclipici sau acuarele, scoici, globuri sparte sau sticla colorata, etc. sau mai poti face o vaza artistica ornamentala din lemn. Ai nevoie de niste placaje sau scnaduri dar sa fie frumoase, o sa ai nevoie de pistol de lipit, si un bonfaier cu care sa tai dupa plac, acum mai exista si masini atomate cu panza de bonfaier.Deci iti trebuie 4 bucati de placi mari care sa reprezinte peretii si o bucata mai mica cxare sa reprezinte fundul vezei. Dai forma fetelor vezei dupa care unesti, adica lipesti toate partile cu pistolul de lipit. poti sa o ornezi frumos cu diferite lucruri de exemplu poti face niste floricele tot din lemn pe care sa le lipesti, sau poti picta sau poti dintr-un con de pin sa rupi acele chestii mici de la con lipindule pe vaza formand diverse siruri de ornamente. floricele, liniute, vaza cu flori. dar in vaza de lemn sa nu pui apa pentru ac risti sa se scurga, poti pune flori de plastic. Eu le-am facut pe aman2 si pot sa spun ca mie chir mi-au placut cum au iesit, cat si profesorilor mei au adorat acele lucrari. funda?

2 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Cu siguranta din sticla.

| zoey_1066 a răspuns:

Resturi de globuri de craciun

Întrebări similare