| MihaiFCB a întrebat:

Din clasa 5 a pana in a 7 am stat in banci 2 copii erau 3 ranuri a cate 2 banci, dar, acu 2 zile, prof de mate s-a gandit sa ne puna cate 3 in banca crying((( si acum suntem 2 randuri a cate 3 bancii crying si nici nu e dirigintele nostru crying diriga e o incompetenta si nu face nimic si multi nu vor sa stea asa crying(( ce facem?

Răspuns Câştigător
| Mihαelα a răspuns:

Spuneti parintilor sa faca o adunare si sa pronunte aceasta intrebare la adunare, intr-adevar te inteleg, nu cred ca este comod sa stati cate 3 in banca. Poate se va rezolva sad

6 răspunsuri:
| pmcris a răspuns:

Stati si voi la mate asa si la restul orelor cum stateati inainte

| ARSSS a răspuns:

Lol, stati asa doar la ora profei de mate, sau tot va mutati inapoi si spuneti ca ati uitat, pana se plictiseste sa va tot zica

Sau daca aveti un pic de tupeu in voi, ii spuneti ca numa la ora ei are dreptu sa va mute, si sa va lase in pace, in restul saptamanii tongue

| iiSceneXX a răspuns:

Asa si care e problema? raised eyebrows Nu are logika frate. rolling on the floor) Pe noi incearca sa ne desparta profii straight face Si voi ca prostii plangeti oh go on Taci bre ca asa copiezi mai bine si ai cu cine vbi. Iar daca nu va cnvine mutativa bancile inainthe si dupa ora de mathe ca sa impacatsi si capra si varza... [p. s: sunteti ciudati -.-"]

| Verdee a răspuns:

Stati asa doar la ora ei si dupa ce pleaca va mutati la loc!

| InoTkd95 a răspuns:

Incercati sa vb cu doamna / domnul director/ directoare, noi asa facem cand avem vreo problema mai ales ca ne-am pus bine cu directoarea. Merita sa incercati. Sau vb cu un profesor care va poate ajuta. Succes!:*

| miky_1392 a răspuns:

Pai vorbiti cu directorul...sau vorbiti voi colegi intre voi si vedeti ce idei avetiwinking