| Neymar2 a întrebat:

Din clasa a 9 vreau sa merg la filologie sau stinte sociale. Mentionez ca nu vreau sa merg la mate info, deoarece sunt praf la mate si nu vreau sa am numai note mici la acest obiect.
Care esti mai adecvat filologie sau stinte sociale? Imi puteti spune va rog avantajele si dezavantajele?

Bineinteles ca vreau sa fie si fete >:

3 răspunsuri:
| karmy_1009 a răspuns:

Filologie! e foarte buna daca sti engleza extrem de bine intra la a 2 clasa de filo adica la franceza dar daca sti eng. asa si asa du-te la prima pentru ca engleza te ajuta in toata lumea bafta sa faci cea mai buna alegere!

| gyovany95 a răspuns:

PAi prietene de obicei fetele trag spre ambele profile asa ca asta nu v'a fi o prpoblema! Oriunde mergi tot vei gasi fete. Apoi daca iti plac limbile straine mergi la filo, dar daca esti dispus la materii precum Logica, Istorie, Romana (literatura), Geografie, T.I.C chiar si sportmergi pe SS. E clar ca diferenta nu se v'a simti pana la finele clasei a X a pentru ca pana atunci numarul de ore pe o materie sau intr-un cuvnat programa de la Filo si SS e identica, poate cu mici modificari. Filologia presupune Latina si Romana(gramatica) multa engleza sau franceza/germana depinde de specializare!

| teiube a răspuns:

Draga mea iti marturisesc ca si eu sun catastrofa la mate nu praf praf e putin spus si de aceea sun la umana adica la filo avantajelesunt ca faci mai putin materiile care tin de real adica mate, fizica, chimi si din astea in schimb e mult de lucru de cit mult cari intregi de ex eu trec acum in a 11 si m-am pregatit
am avut mult de citi si u orice romane dar imi si place in rest ce sa iti mai spun multe ore de romana si cam atat pup