| ~< super girl >~ a întrebat:

Din curiozitate`happycare`din comunitatea TPU esti in stare sa ierti? chiar daca prietenul/prietena te-a ranit...si thu` il/o primesti inapoi pentru ca il/o iubesti sj nu vreau sa-l/o pierzi?straight face...
happyhappy...eu una sunt genul de fata` care iarta greu dar nu uita`usorhappyas vrea sa aud(ma rog sa vad) parerile voastre`happy multumesc`happy...

Răspuns Câştigător
| Dan_Tm a răspuns:

Si la mine s-a intamplat odata ca cineva pe care am iubit foarte mult sa ma dezamageasca. Bine, soarta a facut poate sa ne cunoastem pentru ca s-a intamplat intr-un mod mai neobisnuit si chiar daca nu a fost la propriu prima fata din viata mea, pot spune ca ea a fost 'prima iubire a mea', fiind prima care m-a facut sa trec prin emotii destul de puternice. La inceput ei i-a placut de mine, iar eu pur si simplu nu am vrut sa o fac pe ea sa se simta rau fara sa ma gandesc la faptul ca stii tu thinking, 'pofta vine si mancand' iar in cazul meu, asa ma apucat. Am acceptat sa fim prieteni desi diferentele dintre noi erau cam marisoare si am petrecut o perioada destul de lunga imreuna. In acest timp am ajuns sa cred ca o cunosc destul de bine si in pofida faptului ca nu am o fire prea sentimentala, s-a intamplat sa ajung sa tin deosebit de mult la ea iar ea a facut la un moment dat un lucru care m-a durut foarte mult. Probabil este destul de greu de imaginat un barbat de 1. 92/84Kg, ultra-impulsiv, intr-o astfel de situatie dar uite ca eu am trait asa ceva iar singura reactie pe care am putut sa o am a fost sa ii spun tremurand de nervi, ca o iubesc mult si ii doresc din toata inima mea sa fie fericita. Stiu ca in acel moment sa simtit foarte interesanta si inteligenta si am lasat-o sa se simta asa. I-am spus 'Pa!', m-am dus acasa si nu am mai iesit cateva zile.Nu am vrut sa mai vad nici pe ea, nici pe nimeni altcineva. Pur si simplu am simtit ca innebunesc in acel moment. mi-a luat un timp sa ma calmez si sa imi dau seama ca am gresit tinand la ea sau mai bine spus, am preferat sa ma consider eu vinovat, iar asta a fost prima oara in viata mea cand am reusit sa tin o durere in mine fara sa explodez si in cele din urma sa ajung sa o consider cu adevarat doar 'o greseala a mea'. Dupa un timp, fata respectiva a vrut sa se intoarca inapoi la mine spunandu-mi ca ii pare rau si alte prostii de genul asta iar eu i-am spus ca si mie imi pare rau, dar doar pentru ca am iubit-o pe ea si sincer, nu am alte regrete.
Daca am iertato? Da. Mi-a fost destul de greu sa uit zambetul ei stiind cat ma durea acea despartire dar am reusit si acest lucru.
Daca o mai iubesc? Nu. nu stiu dar efectiv eu nu pot iubi o gluma a vietii mele.
Daca o mai vreau inapoi? Ce a fost, a fost. I-am spus asta si ei atunci cand a vrut sa se intoarca la mine si evident, am facut-o la fel de zambitor : ). Am realizat ca este prea dusa cu capul si nu ar avea nici un sens sa imi mai pierd timpul cu ea si mai mult decat atat, nu cred ca o a doua oara as mai fi putut 'sa ma inchid in casa' ori raspunsul la aceasta intrebare este unul cat se poate de categoric:Nu.
In plus, daca nu m-as fi despartit ea, nu as fi ajuns sa o cunosc pe fata cu care sunt acum si care face cat 10 ca 'asa numita' prima iubire a mea, lol

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, sincer eu sunt genul de persoana care iarta repede dar uita greu sau chiar niciodata, nu stiu daca e bine asta.De exemplu eu mi-am iertat prietenul ca mi-a facut diferite faze dar nu am uitat niciuna din ele si faza e ca mereu ii reprosez cand ma enervez pe el ii scot ochii si il fac sa se simta prost.Cred ca ii pare rau pentru ce a facut dar asa sunt eu si nu ma pot schimba, il iert ca il iubesc, inima imi spune sa il iert, dar in mintea mea raman intiparite tot ce mi-a facut, el in schimba iarta cam greu insa nu imi mai aduce aminte odata ce m-a iertat, a si uitat cel putin asa cred.

| Pupily92 a răspuns:

Eu iert... dar nu uit happy kiss

| Yarinn a răspuns:

Rar iert, iar cand iert, nu uit niciodata ce m-a suparat... big grin

| masly a răspuns:

Iert da nu uit...am trecut o data si peste faza ca inselatu si nu ma ajutat ca nimic din potriva mia adus numa suferinta! deci iert orce in afara de bataie si inselat! peste astea nu trec, nu iert si nu uit in nici un caztonguetongue

| anonima16 a răspuns:

Iert, dar nu uit happy

| Unique_8782 a răspuns:

Toata lumea greseste sad! Eu una consider ca intr-o relatie cea mai mare greseala este inselatul, deci daca nu m`a inselat trec cu vederea pentru ca nimeni nu`i perfect! happy:* si in general iert repede si uit la fel de repede...

| eu's a răspuns:

Ce pot eu sa spun este ca nu e usor sa ierti.stiu asta din propria experienta, dar ce pot eu sa zic e ca atunci cand iubesti cu adevarat nu exista limite si ai putea sa induri orice de la persoana pe care tu o iubesti si o doresti din tot sufletu tau. e greu si cate o data chiar poti trece peste anumite limite, si zici. da! merita inca o sansa, dar asta binenteles numa daca merita cu adevarat!happy cred ca oricine trece printr-un moment de rascruce si sunt acele dubii de care nu esti sigur de cea ce sa faci ca sa nu fi ranit/a din nou... timpul eu zic ca rezolva multe, ai timp de gadire si liniste in sufletu si mintea ta, fiecare persoana e diferita in felu ei!
...mult succes!

Întrebări similare