Dacă te ţine fizicul, dăi o perversă după Târgu Ocna, şi-l potoleşti. Dacă nu cere ajutorul la fraţi sau prieteni care pot să facă asta! Cei de genul lui numai aşa se potolesc! Baftă!
Genu meu e sa dau 5 lei lu unu de a vIII SAL BATA
Pai bine, pustiule...Te inteleg, nu vrei sa parasti, dar de ce sa platesti pe altul ca sa-l bata cand poti bine mersi sa-i dai si tu vreo doua?
Nu-i mai pune pe altii sa-ti rezolve problemele, pentru ca trebuie sa inveti sa ti le rezolvi singur.Chiar daca il vei plati pe-ala ca sa-l bata, mucosul asta care ti-a luat cartea o sa-i fie frica doar de ala de-a 8-a, nu si de tine.
Stiu dar cand ma duc la scoala si daca il bat ma zice la profa uite cum vede tampita de profa :
_ asta m-a batut si ma doare mana(aproape plange fals)
-de ce l-ai batut copile daca mai faci asa dau 9 la purtare
eu:pai mi-a loat cartea si nu mi-o dadea
!
el:pai a confundato cu amea si de invidie ca nu are si el a vrut sa mi-o rupa
profa:tu ai 9, 50 la purtare
Da' n-ai si tu parinti? Din moment ce ei iti cumpara carti iar altii ti le fura, cred ca au si ei dreptul sa afle despre asta si sa ia o masura.
Nu is genu asta
nu prea parasc si le-am zis si mi-a zis ca si diriginta e se joaca pe cand e ca pisic cu cainele si aba smulg obiectele care sunt pe banca mea din mana lui
Da-i una dupa cap ca nu mori. Daca vrei sa iti protejezi lucrurile, fa-o ca atare.
thisissolawl întreabă:
LionelMessi10 întreabă: