Păi singura problemă este că atunci când vor veni rezultatele, în cazul în care nu știe de nota ta nimeni, probabil o să te duci să te interesezi la liceul în care ai susținut examenul. În ziua de azi nu mai verifică supraveghetorii să vadă dacă toate informațiile oferite de elev sunt corecte?
Când se afișează rezultatele scrie liceul, doar la romană am greșit și la istorie am scris corect, cum o sa îmi afișeze?
Nu iti poate anula lucrarea, pentru ca informatia aceasta ai completat-o in coltul secretizat, deci nu poate fi considerat ca semn particular. Insa, vei avea probleme la afisarea notelor/rezultatelor, te va trece ca fiind din liceul care a fost centrul tau de examen, nu ca din liceul in care ai invatat tu.
Da, dar la istorie am scria liceu meu, adica pe care trebuia sa îl trec și la romană
Îmi este frica, sigur nu îmi anulează lucrarea nu?! Si cum o sa scrie admis /respins? in ambele părți?
Nu, lucrarea se anulează doar dacă ai copiat. Oricum te găsesc ei repede în bazele de date, nu-ți fă griji.
Adică la ambele licee? Oricum tu ești deja în baza lor de date când mergi să dai bac-ul, există acea listă cu sălile de clasă. Deci nu-ți fă griji deloc, mai mult ca sigur rezultatul v-a apărea la tine.
Da, adică la ambele, sper sa fie bine ca stau cu un stres.
mulțumesc mult!
Oricum stai liniștită, totul va fi bine sunt sigur de asta. Mă bucur că am putut fi de folos.
Heii! Poti sa mi spui daca s-a rezolvat pentru ca am facut aceeasi greseala! Multumesc!
AlinaAllyA întreabă: