| Mihaela_3942 a întrebat:

Din luna decembrie a anului 2010 un baiat tot vrea sa fie cu mine, dar eu nu vroiam, pentru ca auzizem multe lucruri despre el si bune, dar si rele straight face. Asa, intr-ul sfarsit sunt de 3 saptamani cu el pentru ca m-a rugat o prietena, dar am auzit ca odata cineva a vorbit urat despre mine si el radea.si nu stiu ce sa cred. El zice ca ma iubeste foarte mult si ca tine mult la mine (stiu ca-s doar vorbe) oh go on si nu stiu ce sa fac, sa ma despart sau nu de el? imi mai trece prin gand sa ma razbun, deoarece el crede ca poate avea toate fetele la picioare, iar eu vreau sa-i dovedesc ca nu-i asa, dar nu stiu cum.straight face Imi puteti da niste sfaturi, va roooog? puppy dog eyes Dau funda >:". app. am auzit ca asta e cea mai lunga relatie a lui de 3 saptamani straight face el chiar m-o iubi sau minte? vreau raspuns repedeeeee puppy dog eyes Multumesc! =p~

Răspuns Câştigător
| aleutu a răspuns:

1 fiind barbat, nu cred ca te poate iubi asa repede, suntem adolescenti totusi ce inseamna pentru noi iubire? pentru mine inseamna doar atractie fizica la femei ( si ceva creieras ), dar nu cred ca el tine la tine si tot nu cred ca este o metoda buna sa te razbuni pe el... nu ti-a facut nimic inca, dar este mai bine sa te asiguri ca te iubeste, testeazal, gen zi ca va vedeti intr-un parc la ora 1, dar tu nu apari ( tu de fapt stai pe o banca indepartata ) si vezi cum reactioneaza. sper sa iti fiu de ajutor cu raspunsu... love is in the air!laughing

0 răspunsuri: