| HinaxYy a întrebat:

Din moment ce imi place de un baiat voiam sa va intreb ce parere aveti de comportamentul lui: imi zambeste fara motiv(habar n-am cum sa reactionez); imi face cu ochiul de mai multe ori chiar consecutiv; acum cam o luna dintr-o gluma m-a pus sa ii zic ca il plac, apoi sa ii zic daca il plac sau nu; cand ma vede suparata ma intreaba ce s-a intamplat, da, iar de asemenea ma cearta, imi spune ca e luat si pot sa plang, imi zice ca ma dau la toti baietii si multe chestii rautacioase.
Voi intelegi ceva?

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

E posibil sa te placa, de fapt e destul de probabil, asa ca, spune-eu ca-l placi, si poate o sa fiti impreuna.
Din comportamentul sau, asta reiese, dar cand e vorba de sentimente, nimeni niciodata nu poate fi 100% sigur.
Totusi, merita sa incerci.

| Hakuouki a răspuns:

Hehe stiu ce zici...parerea mea este ca nu ii esti indiferenta, nu pot spune ca te place de la pamant la cer si inapoi de zece ori, dar nu esti nici o fata oarecare pentru el. Anumite chestii le poate spune si pentru a te verifica, adica poate el nu are curaj sa iti spuna ce simte si iti zice ca e luat pentru a vedea cum reactionezi tu, daca va vedea gelozie sau tristete va sti ca il placi si ii va da incredere in sine. Gelozia e boala grea pentru toti si sincer sa fiu si eu sufar de ea, poate ii e greu sa te vada flirtand cu alti baieti sau mai stiu eu ce si de aceea reactioneaza astfel, chiar daca nu este cea mai frumoasa reactie, eu il inteleg. Ai putea incerca si tu niste mici joculete dar asta te va putea face sa il pierzi deci NU o face. Cel mai bine il intrebi serios daca este intr-o relatie si daca zice nu spune-i ca ai vrea sa fie intr-una cu tine, macar asa stii sigur ce simte. Succes happy

| Melcul a răspuns:

Face pe nebunu cu tine este mai copilaros.Nu cred ca este maturizat destul.Nu cred ca te interesea-za baietii care te jignesc.Parerea mea nu il mai baga in seama pentru ca nu este de tine.

| aculaR18 a răspuns:

Deci dupa mine ar exista 2 variante; din ce ai scris tu aici nu pot sa ma decid care ar putea a fi cea adevarata: ori te place si doar te tachineaza, ori se joaca cu tine si nu simte nimic pentru tine de fapt. Eu cred ca totusi as alege prima varianta, dar mai asteapta si alte pareri. happy