| bianka_5500 a întrebat:

Din nou aceeasi problema, nu sunt sigura pe mine, am 15 ani si sufar din cauza faptului pentru ca nu am avut nicio o relatie serioasa, dar nu e asta principalu, baietii se jeneazza de mine deoarece sunt inalta slaba si par mult prea matura, sunt prea copilaroasa zic eu pentru fizicul meu, cand ies afara imi vine nu stiu ce sa fac, sunt mai inalta decit toti am 180 si ma uit la toti de sus in jos, rar se mai gaseste vreo persoana imi inalta decit mine, vreau sa am multi prieteni si imi doresc ca baietii sa ma placa,, dar nime nu se uita la mine am obosit((((((((

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Bianka, sa nu crezi ca inaltimea ta e problema sau ca e vreun dezavantaj, in primul rand asa poti vedea ce prieteni iti sunt alaturi cu adevarat, trebuie sa placa asa cum esti.Incearca sa ti pui feminitatea in valoare, sa stii ca o fata inalta este si atragatoare.Fii mai cocheta, mai aranjata dar cu masura.Propune-ti niste schimbari si rezultate vor veni.

7 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

Llol nu cred ca inaltimea e de vina (sau poate). Daca inaltimea e de vina nu te putem ajuta. Dar totusi prieteni nu se fac dupa cat de inalta esti

| StefaniaS a răspuns:

De ce sa nu ai prieteni pentru simplul fapt ca esti inalta?

| Miuriel a răspuns:

Si eu sunt inalta, am 1, 75 si am destui prieteni si destui baieti se uita dupa mine... posibil ca nu ai noroc la baieti deoarece nu esti prea matura si in privinta prietenilor e alta problema...incearca sa vorbesti cu toti pe care ii cunosi sa ii asculti si sa fii tu insuti:*

| Razvan a răspuns:

Am o colega in clasa care are 1, 83 si este printre cele mai celebre modele din oras.Si stii cu cine sta? Cu unul dintre cei mai frumosi manechini ai agentiei.Vezi tu, trebuie sa iti gasesti vocatia, sa faci ce iti place si sa nu iti pese de parerile altora

| Tourniquet a răspuns:

Stiu cum eu. Eu am 1, 75. Toti rad pe la scoala astia de a-7-a, a-8-a gen " iauite-o si pe asta, e cat mama " straight face.
De exemplu ai spus ca esti mai copilaroasa, si eu sunt. Imi vine sa alerg de nebuna pe afara, si putin imi pasa ce spun ceilalti.
Spunele si tu "Decat pitic/a ca tine, mai bine 'girafa' cum imi spui tu oh go on "
Totusi ai doar 15 ani. Pana pe la 20-25 de ani cand vei termina liceu, facultate si astea, baietii, o sa se mai inalte si ei.
Fi increzatoare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, si eu am aceeasi problema. in generala eram printre cele mai inalte, dar n-am avut probleme, insa acum la liceu 'boboaca', alea alea, toate pitipoancele din liceu big grin. se leaga de mine ca-s prea inalta, ca merg nu stiu cum, ca sunt asa si pe dincolo, da` nu le bag in seama absolut deloc si merg mai departe, eventual purtand o discutie cu colega/colegu cu care merg. Eu una nu-i bag in seama, trec pe langa ei razand, aratandu-le ca nu ma afecteaza reprosurile lor. incearca :*

| znstr a răspuns:

Cum zicea si Onutzu, respectiv HBK. Daca asa-zisii tai prieteni rad de tine ca esti inalta/mergi in vreun fel anume, cauta sa te debarasezi de ei si sa le arati ca nu te afecteaza deloc reprosurile lor tongue si eu sunt in aceeasi situatie, si le raspund cu aceeasi moneda : cand au nevoie de mine, le intorc spatelewinking. Si vorba lu' Onutzu, te poti face model si ajungi undeva din chestia asta. Multa bafta si nu pune la suflet toate reprosurile celorlalti. :*