Cate chestii ai salvate pe desktop? Partitia ce nu inseamna numai ce iti arata in explorer. Tot ce ai pe desktop se afla in c. La fel tot ce ai in folderele clasice de windows my music/my pictures etc... Inca un lucru care te sfatuiesc sa-l faci periodic este sa dai un disk cleanup la c. Pentru ca salveaza toate paginile pe care le accesezi, aduna cookie-uri si iti ocupa spatiu degeaba. Cu disk cleanup le stergi.
Nici eu nu pot sa cred.ca la cat de stresante sunt funditele astea. tu inca le mai dai.
Probabil ai un virus care iti ocupa spatiul... formateaza. sau poate ai hardul foarte mic sau poate ai facute partitiile aiurea. cheama un prieten care se pricepe si instaleaza-ti un antivirus.
si nu mai scrie in intrebare ca ai fundite de dat...
Stiu si mie mi se intampla la fel, muta programele din C in E, F unde ai mai mult loc, C-ul este cel mai aglomerat loc( cel putin la mine cand downloadez ceva in C se duce, si asa imi tot ocup memoria) Eu am mutat ce aveam in C in celelalte spatii si mi se pare foarte ok
Ai System Restore activat plus fisiere temporare. Cu ce mai ai prin My Documents se strange. Daca nu ai un program de clean-up, du-te in My Computer, Click dreapta pe C: ->Properties ->Disk Cleanup.
Daca ai windowsu instalat in "c" inseamna ca tot ce ai pe desktop se salveeaza in "c"
Hei acelasi lucru
am si eu foarte putin spatiu
pentru ca de la`nceput nu s`a formatat discul C cum trebuie...
`n D am fte mult spatiu
...
se poate mari discul C prin trim. din memorie de la D :* succes
Buna! s-a sti ca la mine e invers :c e a puton folosit iar e plin si nu am nimic in el e gol iar pc imi zoce ca e full. nu stiu ce sa fac? da pc merge foarte bine, nu am probleme. pa pa
Toate programele le ai instalate in c:/program files
in rest cred ca i-ti acupa mult deoarece ai multe fisere pe desktop sau ai partiatia C prea mica.
Casianaaaa. te-ai supilat pe mine scumpico?.hai da-mi stupizi, ia sa vedem, te tine? cat poti sa-mi dai fundita mica?
Poate nu ai destul spatiu in C si ai mult spatiu in D, uitate in Mi documents, Mi music, etc sa vezi poate ai ceva care ocupa prea mult, si mutal in D
Cati giga are partitia C la tine? daca ai actualizari automate si astea iti pot ocupa din memorie, jocurile de aseameanea cu salvari iti mai ocupa din memorie si sunt foarte multe multe fisiere ascunse care ocupa ceva memorie chiar si coockiurile de la internet explorer ocupa ceva memorie. te sfatuiesc sa dai un format si daca ai windows xp in partitia C ti-ar trebui sa ai cam 20 gb si la vista in jur de 50 gb. e posibil sa fie si vreun virus ai grija ce fisiere descarci ca nu ai de unde sa stii ce virusi pot ascunde
White wings, iarta-ma dn suflet ca am scris stupid, ca nu este asa...este f bun sfatul tau...am scris din greseala! Te implor sa ma ierti!