Nu am dreptul să te judec, pentru că nu te cunoscut, nu-ți cunosc povestea în totalitate!
Oamenii greșesc mereu, dar la un moment dat se trezesc la realitate, și își dau seama de cele făcute în trecut! Mi-ar plăcea să-ți spun că te pot ajuta, însă nu pot; nu am experianța suficientă pentru a face acest lucru.
Am fost astăzi la Penitenciarul din Bacău, cu scopul de a le încălzi sufletele deținuților. Eram precum un mic cadou de Crăciun pentru ei, le vedem tristețea, singurătatea în ochi! După ce am terminat de prezentat momentul meu artistic, câțiva deținuți aveau și ei ceva pregătit pentru noi. Colinde, beatbox, poezii, totul era spectaculos! Pentru un moment am uitat unde mă aflu, și povestea lor, m-am simțit ca la o serbare din clasa a IV-a, plină de emoții! Această întâmplare m-a făcut să realizez adevărul crud, m-a făcut să-mi prețuiesc părinții, prietenii.
Nu-ți pasă de familia ta, înțeleg. Zici că ești un nimeni, un nimic, însă gândește-te că nimeni nu reprezintă ceva important pentru omenire!
Ar trebui să-ți iubești familia, să o prețuiești cât mai ai ocazia. Toți facem greșeli, majoritatea fără sens însă le facem, și totuși familia este cea care ne îndreaptă pe calea cea bună!
Te crezi cu capul pe umeri, dar dacă nu muncești, nu ai nimic al tău, iar familia este cea care te întreține, chiar crezi că ai șansă să trăiești liber în lume, fără familie?
Nu mai fi atât de orb, și deschide ochii! Ai o familie ce te iubește, gândește-te că există oameni în această lume care ar da orice să-și mai vadă o dată familia, însă nu au șansa! Apreciază ce ai, asta este tot ce îți pot spune!