Pff, ai fost îndrăgostită de el și încă ești. Știi, câteodată te doare numai să vezi băiatul de care îți place tachinând o altă fată, dar să primești de la el niște vorbe dure ca astea...
Va trebui să treacă o perioadă. Nu e genul de lucru care se uită dacă te îmbeți sau te îndopi cu Nutella. Singura cale prin care poți scăpa de sentimentele pe care le ai pentru el și de durerea din suflet este să te îndrăgostești de altcineva, dar nu știu dacă va fi ușor.
Oricum, multă baftă Daria!
A spus asta la nervi. Toti putem spune vrute si nevrute cand suntem nervosi.
Nu cred ca doar la nervi... Posibil sa fie si adeevarat ce a spus
Daca ai tinut la acel baiat e normal sa te doara. Dar se poate ca el sa fi spus faza cu ''Nu ai insemnat nimic pentru mine'' la nervi. Eu una spun multe lucruri la nervi, asa ca nu te presa foarte tare, poate si tu i-ai spus lucruri ce l-au afectat si ti-a intors fraza asta. Sau poate e adevarat dar nu stiu. Sunteti prieteni? Daca sunteti prieteni posibil sa fie la nervi.
Am tinut..acum nici nu stiu cum il vad. Oricum ..eu nu i-am spus nimca, am vorbit calm. Puteam spune multe..am preferat sa tac.
Oricum multumesc mult pentru sfat
Pai dacă ai ținut la acel băiat este normal sa te doară.
Încearcă sa nu te mai gândești și va trece de la sine ..Cuvintele urate dor, pot fi iertate, dar cu greu uitate. Incearca sa vorbesti cu persoane care te fac sa zâmbești, vei vedea ca Îți vor schimba starea cu o vorba buna.