| nicoleee30 a întrebat:

Dintr-o data mi s-au marit sanii si au devenit mai sensibili.Credeti ca este vorba despre vreo sarcina, adica eu nu am avut vreun contact sexual niciodata, doar o aventura:"Prietenul meu a avut sperma pe chiloti, a sterso cu servetele umede si s-a ster si pe main maini tot cu servetele umede(mentionez ca nu cu aceleasi servete; le, e ridicol ). Apoi m-a atins in zona aia dar nu prin contact direct, ci mi-a atins-o cu pantalonii pe mine. dica numa piciorul l-a atins cu mana, in rest zona aia nu a fost atinsa direct deloc." Iar acum cateva zile s-au marit vreo 2-3 cm.Insa peste cateva zile ar treebui sa imi vina menstruatia. E posibil sa fie sarcina acesti sani mariti sau e vorba despre perioada premenstruala? Ce parere aveti :*? Nu pot dormi linistita deloc noaptea si plang mai mereu crezand ca asta ar putea fi sarcina.cryingcrying Va rog ajutati-maa :X:X

Răspuns Câştigător
| Gesara a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata de la atat, dar ca sa te simti linistita fa un test de sarcina

1 răspuns:
| Firefly a răspuns:

Intrebarea asta e din categoria "Un baiat a vorbit cu mine, pot sa raman insarcinata?"
rolling eyesNu esti insarcinata.Acum poti dormi dormi linistita.