Asta e ordinea mea :
1) narcis iustin
2) ioana rotaru
3) adrian tutu
...toti 3 o sa aiba viitorul asigurat oricum!
cel putin pe adrian tutu il vad ca un viitor eminem al romaniei, cum a zis si Andra!
Dupa parerea mea as vrea sa castige Narcis, baiatul ala care canta opera sau Adrian Tutu depinde.
Cei doi chiar au talent si merita din plin!:X
Wow. Sunteti asa incuiati la minte. Cum apare un baiat dragut fara familie cum il voteaza toti.
Dupa parerea mea cel mai mult merita trupa Ballance, munca lor e mai mult decat un talent.
@valy31
Eu nu l-am votat pentru ca este dragut si chestii de genu`!
Adrian Ţuţu (19 ani) a impresionat în concursul de la PRO TV. Hip-hoperul, care locuieşte în Focşani, are o poveste tristă: tatăl său a murit pe când el avea 5 ani. "Nu mai ţin minte multe de atunci, însă ştiu că eram lumina ochilor lui", povesteşte Adrian. Coşmarul său a continuat: mama lui a făcut depresie.
"Când aveam 9 ani, într-o zi de 22 decembrie, mama mea a avut un moment de rătăcire şi a căzut de la etaj. Se strânsese multă lume şi durerea mea e că n-am putut să ajung la ea, să o sărut pentru ultima oară. A murit a doua zi", mărturiseşte tânărul.
Nu iti doresc sa fii in locul lui!
Sa nu stii ce e aia familie, sa ai parte doar de prieteni!
Exista posibilitatea nici sa nu ai parte de prieteni, ca multi sunt pe interes!
@Botix.
Este un concurs de talente. Da este tragic ce a patit, n-am zis ca n-ar fi.
Dar totusi talentul lui nu este la fel de impresionant cum este cel al altor participanti gen Ballance, Narcis etc.
Aici nu e dansez pentru tine ca sa votam cazul, este un concurs de tanlente si ar trebui votat ca atare.
@Kronstadt nu vreau sa fiu subiectiva, dar nu consider ca ai dreptate in ceea ce il priveste pe Ady...Intr-adevar si trupa "Ballance" este buna, dar asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti pe altii ca sa iti sustii echipa favorita. Oricm sa stii ca iti respect parerea
@Kronstadt sa stii ca nici eu nu apreciez talentul dupa cati decedati are in familie...Eu am vrut doar sa iti spun ca inteleg ca echipa ta prferata este "Ballace".Era de ajuns sa spui atat, nu trebuie sa-i jignesti pe altii si app am si eu dreptul sa-mi expun parerea fara sa-mi spuna cineva cand sa vorbesc si cand sa tac.K?
Sincera sa fiu, cred ca o sa castige Narcis, dar eu as vrea sa castige Tutu Adrian :X [nu ca nici reprezentatia lui Narcis nu mi-a placut, dar povestea lui Adrian chiar m`a impresionat :X]
de fiecare data cand ascult o melodie de`a lui plang :X
sunt sigura ca Tutu Adrian este acum un "Justin Bieber" de Romania...[nu ca l`as compara cu el - DOAMNE FERESTE! - dar el a innebunit toate fetele ...si mai repet odata...DOAMNE FERESTE!]
dar oricum...le urez succes tuturor concuretilor! >
Tutu Adrian=p~
Voti-l frate merita:X
Si ne bucuram si noi de melodiile lui care sunt superbe!
Deci hai VOT