Cu siguranta pe a doua, chiar daca e putin plinuta. Este o vorba care spune ca "femeia trebuie sa fie alba, grasa si frumoasa si devreme acasa!" Iar faptul ca e si bogata, nu poate fi decat un avantaj, daca e si cuminte. Parerea mea!
Te intreb eu alegi partenera dupa aspect? nu incerci sa o cunosti. sa vezi cum gindeste ce vrea de la viata. etc etc. Nu e corect cum gindesti. Daca vrei o aventura atunci alegi aspectul. NU stiu ce doresti Incearca sa gindesti matur. DIN pnctul meu de vedere nu l poti caracteriza pe nici una pina cind nu intretii un dialog ca vezi ce si cum gindeste
A doua. ca prima este pitipoanca. daca nu era. poate poate. depinde si de frumusete.
Nu cred ca conteaza daca cineva este bogat sau nu, cred ca conteaza personalitate, ce are in cap si comportamentul, bine sa zicem frumusetea pe ultimu loc.
As alege-o pe a 2-a, dar nu gandindu-ma ca este bogata(in nici un caz) si oricum daca este plinuta poate slabi, dar asa nu as alege-o pe nici una!
Sincer :pe a doua si doar pentru ca prima este "pitipoanca". Asta daca ar trebui neaparat sa fac o alegere, daca nu:nici una.
eveline întreabă:
Maria_3938 întreabă: