| fame a întrebat:

Dintre o fata slaba, pitiponca si un pic mai saracuta, si o fata un pic plinuta, frumoasa si bogata, pe care ati alege'o? big grin Argumentati raspunsul happy

7 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Cu siguranta pe a doua, chiar daca e putin plinuta. Este o vorba care spune ca "femeia trebuie sa fie alba, grasa si frumoasa si devreme acasa!" Iar faptul ca e si bogata, nu poate fi decat un avantaj, daca e si cuminte. Parerea mea!

| EUSIATIT a răspuns:

Te intreb eu alegi partenera dupa aspect? nu incerci sa o cunosti. sa vezi cum gindeste ce vrea de la viata. etc etc. Nu e corect cum gindesti. Daca vrei o aventura atunci alegi aspectul. NU stiu ce doresti Incearca sa gindesti matur. DIN pnctul meu de vedere nu l poti caracteriza pe nici una pina cind nu intretii un dialog ca vezi ce si cum gindeste

| CuppiDoon a răspuns:

A doua. ca prima este pitipoanca. daca nu era. poate poate. depinde si de frumusete.

| Reew a răspuns:

Nu cred ca conteaza daca cineva este bogat sau nu, cred ca conteaza personalitate, ce are in cap si comportamentul, bine sa zicem frumusetea pe ultimu loc.
As alege-o pe a 2-a, dar nu gandindu-ma ca este bogata(in nici un caz) si oricum daca este plinuta poate slabi, dar asa nu as alege-o pe nici una!

| ClaudiuN a răspuns:

Nici una.

| christinutza a răspuns:

Sincer :pe a doua si doar pentru ca prima este "pitipoanca". Asta daca ar trebui neaparat sa fac o alegere, daca nu:nici una.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cea saracuta