| nobody_9468 a întrebat:

Diriga imi tot zice sa nu mai umblu cu fetele de la a 8-a fiindca voi deveni ca ele, adica parasuta.Eu i'am zis ca doar ele umbla cu tofleni{rromi cu bani} si ca eu nu m'as uita la astfel de specimene. Mi'a mai zis ca sunt prea inteligenta si finuta ca sa umblu cu ele.
Problema este ca are dreptate, ele sunt genul care daca azi s'au despartit de unu vai cu cine se combina ele.Si intr'adevar in scoala sunt luate de fete usoare. M'am apropiat de ele din cauza ex'ului meu de pe cand eram cu el si am ramas prietene foarte bune, cu toate ca ele sunt ceea ce suntwinking
Oare sa mai continui prietenia asta? Niciodata nu m-am lasat influentata de ele...Acum problema este ca sunt cu un tip foarte bun prieten cu ele si chiar n'am idee ce sa fac.
Sa continui prietenia cu ele e un rau necesar, sa'i zic asa. Voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
| pitikaaaa a răspuns:

Mda continua prietenia cu ele dar sa nu fie una "stransa"
ci mai degraba una gen"buna, cf?"
adica sa va salutati cand va intalniti
oricum explica-le ca nu ai mai vrea sa stai asa mult cu ele findca lumea te crede o fata "usoara"
si ca nu ai mai vrea sa fiti asa apropiatewinking ci doar sa va salutati si probabil sa iesiti rareori prin oras sau afarawinking
dar nu cum ati fost pana acum

8 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Da. daca nu te-ai lasat influentata de ele.fii sigura ca nu te vei schimba.doar daca tu vrei astahappy

| LoveMusic a răspuns:

Văd că eşti destul de responsabilă, deci ai putea continua, fiind în continuare conştientă că sunt cam "piţipoance" şi "uşuratice" şi nu trebuie să fi aşa NICIODATĂ! Diriginta ta îţi vrea binele, din câte observ, deci nu este o oarecare. încearcă să fi la mijloc, adică, să fi şi cu fetele, s-o şi asculţi pe diriga.Vezi tu cum faci :*

| VodkaCoca a răspuns:

Eu cand am intrat in liceu profa a si sunato pe mama ca eu deja eram prietena cu lumea din ultimu an laughing, bine nu parasute oricum, daca nu esti usor de influentat nu vad de ce sa nu umbli cu ele, important sa nu ai o amicitie stransa cu ele, ce faci ce ai mai facut, eu cand eram in clasa a 7'a-8'a nu'mi amintesc bine in care din ele eram ma facusem prietena cu 3 fete din clasa, si cu ele am inceput sa fumez ca ele hai incearca si tu am tras un fum dupa aia ceream cate o tigara dupa aia mergeam cu pachetu in geanta, nu erau usuratice doar ca erau mai rebele cum s'ar zice cu ele bateam toate fetele din scoala laughing chestii de genu, totusi cu ele am inceput sa fumez si imi pare rau ca m-am apucat ca acum nu reusesc sa le mai las si am aproape 19 ani, si na daca stai cu un tip care e prieten bun cu ele vezi el ce gandeste despre ele, si daca le considera amici dar zice ca sunt parasute las'o mai moale cu ele, fostul meu imi interzicea sa ies cu fosta mea prietena cea mai buna imi zicea ca e parasuta si mi-am dat seama ca avea dreptate ajunsese sa o arate lumea cu degetul pe strada, si iti dai seama cand umbli cu fete de genu lumea te baga in acceasi oala cu ele. :*

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Poti continua prietenia cu ele, dar las`o mai moale. Adica nu sta toata ziua cu ele ca altfel vei fi catalogata si tu drept o fata usoara.
Cand te intalnesti cu ele stai cat mai putin si fa`ti si alti prieteni din afara acelui gruo cu care sa iti petreci timpulwinking

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Paiii. sincer. Mie niciodata nu mi-a pasat cum sunt prietenii mei. Rai, buni, tot prietenii mei raman. pentru. ca. nimeni nu e perfect! Poate asa cum pe ei unii ii cred ''vagabonti'', si pe mine altii ma cred... Deci parerile difera. Cat despre problema ta. sunt de acord cu @LoLlIpOp. Atata timp cat nu te lasi influentata de ele, nu vad nici o prblema in prietenia asta. Ce as face in locul tau? Paii, simplu. Diriga ta iti vrea binele, dar nu are nici un drept sa se bage in viata ta. E decizia ta cu cine vrei sa fii prietena, si cat de apropiata sa fie prietenia. Dar cu toate asta, eu as avea grija pentru. ca stii cum se spune ''spune-mi ce prieteni ai, ca sa-ti zic cine esti''. Adica stii cum e lumea ...ca daca umbli cu ele dupa aia pot spune ca esti si tu ca ele. dar din nou, e decizia ta!
Succes!:*

| zuzulici a răspuns:

Mai nu conteaza cum sunt ele, odata ce tu nu esti asa si nu vrei asta, nu vei fi niciodata, vad ca esti destul de constienta de chestia asta si iti zic... si eu am prietene exact la fel si crede-ma ca nu-mi pasa km sunt ele, conteaza cum se comporta cu mine, insa eu nu ma feresc sunt o persoana directa si le zic ca sunt parasute si materialiste si sunt mandre de asta, vezi tu niciodata sa nu le asculti cand ele vor sa-ti dea sfaturi despre baieti si despre viata ta sexuala, in rest nu renunta la prietenia lortongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca daca ai continua relatia cu fetele respective ai putea fi catalogata ca fiind ca ele ceea ce nu este bine pentru o fata finuta si inteleginta asa cum te-a caracterizat diriginta ta. Cel mai bine ar fi sa nu mai fi asa de apropiata de acele fete ci doar niste amice, colegewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dr cati ani ai