| DOar a Lui->V@lentin@<- a întrebat:

Diseara ma duc la majoratul unei prietene dar am o stare cam nasoala.Nu am chef de nimic(motivul il gasiti in intrebarea mea precedenta). Poate ca ma fac de ras pe acolo, sau stau toata seara intr'un fotoliu pe acolOoh go on
Si cum st o persoana cam cu toane cine stie ce ma mai apuca si stau bosumflata toata seara.nu stiu ce sa fac
Aaa si mai am un motiv :Sunt praf la danSlaughing)rolling on the floor
Eu cred ca sunt destul e simpatik si daca ma invita cineva la dans.pffoh go onsa vezi ras.rolling on the floor
Nu's nici "Doua picioare stangi" dar nici cine stie ce.ma misc si eu acolo.
Voi cum va comportati la majorat, petreceri?
Cine mai are problem amea cu >dansul:?( Sa ne plangem >amarul:laughing)
Va faceti prieteni repede?(eu una cred ca ma imprietenesc repede cu lumea)
Astept raspunsuri.love struck

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Buna.
Cu totii am trecut prin momente stanjenitoare, importmat e sa trecem cu bine peste ele.Supararea trece repede, plictiseala la fel.Incearca sa faci ceva ce iti place, bea o jumatate de pahar de bere inainte si sa vezi ce relaxat te simti!hee hee
Cat despre dans, nu toata lumea s-a nascut Mihai Petre! Daca nu incerci, nu vei invata.
Eu imi fac prieteni destul de usor daca avem aceleasi pasiuni, insa reusesc mai greu sa trec peste partea cu timiditatea...
Succes si distractie placuta la majorat!kiss

3 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Pai chair daca n`ai chef trebuie sa te duci ca e o responsabilitate big grin.
Eu una dansez binisor nu exagrat de bine dar ma misc si eu pe`acolo.
Nu prea imi fac prieteni repede din pacate ca sunt o fire mai inchisa. Petrecere frumoasa!

| NicoNicoo a răspuns:

Buna.

Cu totii am trecut prin momente stanjenitoare, importmat e sa trecem cu bine peste ele.Supararea trece repede, plictiseala la fel.Incearca sa faci ceva ce iti place, bea o jumatate de pahar de bere inainte si sa vezi ce relaxat te simti! hee hee

Cat despre dans, nu toata lumea s-a nascut Mihai Petre! Daca nu incerci, nu vei invata.

Eu imi fac prieteni destul de usor daca avem aceleasi pasiuni, insa reusesc mai greu sa trec peste partea cu timiditatea...

Succes si distractie placuta la majorat!

| madu06 a răspuns:

Eu imi fac prieteni destul de usor...
eu una dansez biine.[hip hop].
cred ca ar trebui sa te ducii...
sa te distrezii\:d/