Daca el nu vrea doar distractie nu e niciun impediment, dar stiu eu cum gandim noi baietii pe la varsta asta
Hmm crede-ma ca stiu si eu...de asta eu spun ce cred de prima oara oricarui baiat, daca mai vrea sa continuam e bine, daca nu e tot bine, fara suparare.Omul e dator sa incerce
De cele mai multe ori, da, este un impediment. De ce? Pentru ca amandoi inca sunt in perioada in care doresc cu ardoare pe cineva cat mai aproape de fiinta lor, si asta din punct de vedere fizic.
Diferenta de varsta nu cred ca are vreo importanta in cazul asta, important este faptul ca fiind atat de tineri, pentru fiecare dintre ei "oferta" unei iubiri palpabile, tangibile, este foarte mare, foarte generoasa.
In mod firesc, tinerii(si nu numai) aleg ceea ce pot vedea cu ochii lor, ceea ce pot atinge, poate chiar cu riscul unui vis neimplinit.
De incredere si neincredere...nu mai vorbim!
Da... pentru ca el e major si poate sa isi faca de cap in foarte multe feluri pe care nu doresc sa ti le exemplific!
Exista cazuri cand diferenta de varsta intr-o relatie intr-adevar conteaza si altele cand trece neobservata. In tinerete, o experienta este adevarata si pretioasa, de care iti vei aminti toata viata. Traieste-ti tineretea la maxim, traieste ca un adolescent. Daca esti adolescenta, este mai bine sa nu te intalnesti cu o persoana mai in varsta. Pur si simplu nu merita. Nu iti pierde anii pretiosi incercand sa pretinzi ca esti un adult, doar pentru ca te intalnesti cu unul. Barbatii mai in varsta stiu cum sa atraga pe cineva adolescent si sa impresioneze. Aproape intotdeauna cineva mai invarsta va profita de naivitatea si inocenta ta.
anonim_4396 întreabă: