Nu am facut trap ci muzica pop, cu un profesor.
trap-ul poate fii cantat tot de cei care au voce si ureche muzicala, nu de toti ageamii, care cred despre ei ca au voce melodioasa, dar in realitate scot ragete si sunete care nu sunt nici melodioase, nici pe placul auditorilor.
Ti-am mai explicat si pe celelalte topice ca trebuie sa fii testat de un profesor de muzica, nu de toti copilasii care se cred rapperi, trapperi, ca nu au habar ce spun, nefiind profesionisti.
Sora lui cutarica si prietenii nu-ti vor spune niciodata ca nu ai voce sau ragi precum un animal, fiindca nu sunt profesionsiti si fiindu-ti prieteni iti vor spune doar ce vrei tu sa auzi, nu ceea ce este adevarat.
Interbatul asta nu face doi bani, nefiind o cofirmare de la un profesionsit.
Cred ca esti tare micut de varsta daca esti incapabil sa intelegi chiar si dupa atatea explicatii, pe atatea topice, ceea ce tot incerc sa-ti spun: mergi sa fii testat de un profesionist, ca numai acela iti va spune adevarul!
Nu am afirmat nicaieri si nu contest ca ai putea avea voce frumoasa si ureche muzicala, doar incerc sa-ti deschid ochii, ca trebuie sa ai o confirmare profesionala, ca sa fii sigur ca nu te faci de ras in orasul tau, daca vreodata vei ajunge sa canti si pentru altii, in afara de prietenii tai.
Eu iti doresc tot norocul din lume, sa faci muzica care iti place, dar sa fii realist de talentul muzical pe care ai.
Nu baiete, sora unuia si a altuia NU sunt profesionisti, doar ageamii care-si dau cu parerea inutil, ca nu-i doare gura sa-ti spuna ce vrei tu sa auzi, dar in realitate nu sunt profesori de muzica si nu au habar cum se face o testare muzicala profesionala.
Violetta e meșteră in orice domeniu. Nu știu cum îți permiți să o întrebi dacă a făcut trap. Logic că a făcut, a avut și profesor de canto pentru trap. Cică a remarcato și Velea când a fost in Austria
Las-o pe violeta ca ea le stie pe toate, este o persoana atotstiutoare in arta nimicului si a dezinformarii. Sa o vezi ce sfaturi aiurea da oamenilor pe la categoria de sport, efectiv iti faci cruce.
Robertwdr2008 întreabă: