Treci mereu pe acolo de fiecare data cand tii se iveste ocazia.
Cine stie poate o sa-l revezii.
Succes si sa ne spui daca l-ai intalnit.
Aaa si daca-l revezii nu mai il lasa sa-ti scape.Stai de vorba cu el, cauta motivesi face-ti schimb de numere de tel. sau id-uri
pupz
Sorry nu sunt din braila
dar mai mergi la patinoar sau prin alte locuri dragute din braila
daca e sa fiti impreuna cu siguranta il vei vedea :*
vai ca mi-ai amintit si mie de unu blond care avea o geaca rosie
sper ca o sa-l mai intalnesti bafta!
Parca iti placea alt baiat, tot de la patinoar. Acum cateva saptamani erai innebunita cum sa-l cuceresti. Cine sa va mai inteleaga?
Oh.Brigaela ...Baiatul acela pur si simplu nu mai este intresat de mine Iar e adolescenti. nimeni nu ii intelege...
Am fost si eu adolescenta si inca imi amintesc cum era. Dar niciodata n-am fost atat de schimbatoare, sentimentele au fost intotdeauna importante si stabile.
@brigaela o colega de-a mea e asa schimbatoare
zice ca azi iubeste un baiat maine, poimaine ca nu-l mai iubeste si ii place de altul
Si pe mine ma uimeste dar m-am invatat cu ea asa cum este:-J
Fiecare diferim de la om la om.
E de apreciat sa tii la o singura persoana dar sunt unii care isi schimba anumite "sentimente" daca asa se numesc la acele pers. ca pe niste ciorapii
Hehe ce frumoasa e viata uneori si mai ales atunci cand esti mai micut Sper sa te mai intalnesti cu iubirea ta "secreta" si-mi pare rau ca nu te pot ajuta. Mult succes!
Da! Mergi la patinoar cat de des posibil. Si cand o sa dai din nou de el. intra in vorba cu el, intreaba'l chestii banale gen: "nu stii cat e ceasul?" si apoi "cum te cheama?" si o sa va imprieteniti.
Mergi la patinoar de cate ori ai ocazia, si nu il mai lasa sa-ti scape, sa ne spui ce ai facut