Decat sa pateasca ceva copilul meu, mai bine mor eu. Indiferent de situatie! Chiar de ar trebui sa cersesc nu mi-as da copilul, sau sa avortez.
Oricum stiu ca o sa fac un copil decat atunci cand stiu ca am ce sa ii ofer.
E foarte rau. Mai bine nu faci decat sa avotezi. Mai bine previ. Sa omori un copil nenascut.
Ca sa cresti un copil, trebuie sa ai si niste conditii si o anumita varsta.nu poti creste un copil la 15-18 ani...parerea mea.nu cred ca ti-ar place sa iesi in oras cu copilul tau si colegii/prietenii lui sa zica"da-mi si mie numarul lu` sora-ta" sau "mah ce buna-i sora-ta". nu poti creste un copil in saracie.trebuie sa-i oferi si lui o viata decenta, trebuie sa iti cauti un serviciu, copilul trebuie sa aiba un tata, trebuie sa stii cum sa-ti educi copilul.sau ce? o sa faci copilul, il creste mama, tatal copilului nici nu-si cunoaste plodul, traiesti de pe banii parintilor si tu esti toata ziua in oras la petreceri si la disco? nu prea cred.trebuie sa te gandesti si la asta. intr-adevar e pacat sa faci asa ceva.nici mie nu-mi place dar mai bine avortezi decat sa traiasca copilul prin gunoaie, plasament sau cine stie cum
Deci eu cred ca sunt inconstiente, e cel mai mare pacat s omori un copil nenascut eu una nu as face asa ceva