| PanaDeIdei69 a întrebat:

Doamne..cate fenomene pe lumea asta..azi ma stresat o nebuna la un joc nu ma lasa deloc in pace,m-a injurat,si nu vrea chiar deloc sa ma lase in pace,ma enerveaza la culme,e si dintraia o "parasuta" si oriunde merg eu vine si ea,nu ma lasa sa ma joc,m-o luat nervi, no suport deloc, ce sa fac?! femeia asta ma dispera!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Poti sa bagi si 25 de lei rolling on the floor Jocurile online sunt atat de prost facute incat daca bagi chiar si 20 de lei devi ceva in genul unui semi-zeu rolling on the floor De asta nu ma joc asa ceva. laughing E chiar frustrant. De ex eu, cand jucam Drakensang faceam in 3 zile obiecte cat faceau altii donand 5 lei. Ieseam mai rau asa. Curent, timp si pentru ce? laughing

Daca te enervezi atunci nu te mai juca. Ascculta muzica, invata photoshop sau ceva de genul. Sau pur si simplu te poti apuca de alt joc...
De ex in LOL nu are cum sa te urmareasca, nu are cum sa te enerveze. Ii dai "ignore jucator" si gata, problema rezolvata rolling on the floor

Cand sunt obosit dau ignore la toata echipa in LOL inca de la inceputul meciului. Mai bine sa nu le vad injuraturile. laughing

Stii cum vine? "Nu joc LOL des dar atunci cand o fac dau mute la toata echipa." ^w^

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pune scula pe ea si o sa-i treaca

| T0T a răspuns:

Dacă e joc online bagi 1000 euro și o potolești laughing

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

Poti sa bagi si 25 de lei rolling on the floor Jocurile online sunt atat de prost facute incat daca bagi chiar si 20 de lei devi ceva in genul unui semi-zeu rolling on the floor De asta nu ma joc asa ceva. laughing E chiar frustrant. De ex eu, cand jucam Drakensang faceam in 3 zile obiecte cat faceau altii donand 5 lei. Ieseam mai rau asa. Curent, timp si pentru ce? laughing

Daca te enervezi atunci nu te mai juca. Ascculta muzica, invata photoshop sau ceva de genul. Sau pur si simplu te poti apuca de alt joc...
De ex in LOL nu are cum sa te urmareasca, nu are cum sa te enerveze. Ii dai "ignore jucator" si gata, problema rezolvata rolling on the floor

Cand sunt obosit dau ignore la toata echipa in LOL inca de la inceputul meciului. Mai bine sa nu le vad injuraturile. laughing

Stii cum vine? "Nu joc LOL des dar atunci cand o fac dau mute la toata echipa." ^w^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ieși din joc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i block pe joc, poti face asta. Daca esti pe Metin da-te pe modu ala al carui nume l-am uitat, si rupe-i fata laughing. Daca esti pe Wow doar da-i ignore si nu te va mai putea afecta cu nimic, decat ca o sa ii vezi caracterul langa al tau.

| Devilgrim a răspuns:

Ce joc? Joc online? laughing
Nu mai juca jocul ala devil daca crezi ca te enervezi repede.

| Yazgan_Ebru_Amalia_1990 a răspuns:

O scoti de la prieteni...