anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DOAMNE.DE CE? Nu stiu daca il iubesc. el ma iubeste.Astazi ne-am despartit.eu am vrut, el nu. i-am zis ca nu-l iubesc ca pur si simplu nu simt nimic pentru el si ca am stat din mila cu el. dar daca nu-l iubesc DE CE plang intotdeauna cand imi aduc aminte de el.crying

6 răspunsuri:
| paul0013 a răspuns:

Cred ca il iubesti........mult

| faranume a răspuns:

Poate ca de fapt il iubesti...winking.sau te-ai obisnuit cu el.

| aNgeLitoOqueviVeEneLinFierNomArIA a răspuns:

Poate ca pana acum nu stiai ce e IUBIREA dar acum incepi sa o simti sa-ti dai seama cum e :X Ai face bine sa te impaci cu el parerea meabig grin asta mi s-a intamplat si mie mai demult si acum regretstraight face NU comite greseala mea trasa la indigolaughing PUPICI SI SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu zic ca il iubesti...asa mi s`a intamplat si mie cu prietenul meu din scoala generala si acum dupa 20 de ani suntem casatoriti si ne iubim mult...asa ca tine am facut si eu la inceput

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu zic ca il iubesti...asa mi s`a intamplat si mie cu prietenul meu din scoala generala si acum dupa 20 de ani suntem casatoriti si ne iubim mult...asa ca tine am facut si eu la inceput

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca nu ti-ai dat seama cat de mult tii lael numa dupa ce l-ai parasit...si eu iubesc dar el nu ma iubeste si n-am ce sa fac