Hirciog, gresesti. IQ-ul se poate dezvolta. madonica, atunci ocoleste intrebarile care nu sunt 'pe masura ta'. Cum si altii ocolesc intrebarile tale, pe care le pot gasi ca nefiind 'pe masura lor'.
Nu exista asa ceva: intrebari prea proaste. Poate unii oameni sunt framantati de alte probleme decat tine, asta nu ii face mai prosti ci doar altfel. Nu toata lumea foloseste siteul asta pentru a-si mari coeficientul de inteligenta (nici nu stiu daca se poate, macar). unii il folosesc fiindca au nevoie de sfaturi si pareri.
Madonica pe acest site avem diferite categorii : copii, adolescenti, tineri si adulti. Poate unele intrebari noua adultilor ni se par puerile, nu insa si celor ce le pun.Trebuie sa ne gandim ca ei nu au experienta noastra de viata.Prin raspunsurile noastre sa incercam sa ii ajutam. Apeleaza la acest site pentru ca nu au curajul sa-si intrebe parintii dar aici pot vorbi deschis fara jena.Imi cer scuze daca raspunsul meu te-a deranjat cu ceva.
Madonica mama, poti citi carti de "specialitatea" ta ca sa iti maresti coeficientul de "inteligenta"
E foarte urat ca ne desconsideri...Suntem asa cum ne-am format insa evolutia noastra nu s-a incheiat.nu inteleg de ce etichetezi deja...
Harciog are dreptate, de cand a aparut omul modern nivelul
IQ-ului a inceput sa se rostogolesca la vale nu sa coboare, alimentatia e de vina, daca vom deveni toti vegetarieni o sa murim cu totii...si toate tehnologiile care sunt astazi apartin unor anomali genetice sau fragmente din ceea ce ar fi trebuit noi sa fim, nu mai exista oameni de stiinta ci doar mandria ca vom pune piciorul pe marte sau luna FUCK!
O sa facem cerere, de intrebari pe masura ta. dar inca nu ne-ai lamurit in ce domeniu esti experta, pentru a sti ce intrebari sa iti punem. ce profesie ai, experienta, aptitudini si ce studii, pentru a putea sti cui sa ne adresam la nevoie. e un site pentru a oferi ajutorul, daca nu te completeaza, nu este necesar sa raspunzi la intrebari. poti cauta site-uri cu probleme de logica sau cu subiecte filozofice.
patrizia696 întreabă: