| Anna_1499 a întrebat:

Doamne. Scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi. Nu o mai suport pe mama de vreo 3-4 luni ma critica intr'una. M aface curva. Eu sunt foarte cuminte si timida. Zice ca sunt curva bacaului ca nu stiu ce. Eu la 7 jum intru in casa, si mai intarzii un minut 2. pentru fiecare minut m acearta. azi am intarziat 10 minute a venit dupa mine afara. eram cu baiatul pe care 'l plac stateam distantstati, dar il intrebam ceface. dupa a inceput s avb el cu mine, si vn mama. ma ia in bloc. ma cearta dupa in casa a si dat in mine sper sa nu'mi ramna vanatai. Zice ca tine la mine si ca nu stiu ce. Fratele meu e mai golan de felul lui si din cauza lui eu sufar acum ca el nu a invatat si e mine ma silesc mereu sa invat. e complicat. va rog sa'mi scuzati greselile de ortografie. un sfatceva v'as fi recunoscatoare. maine m'as duce la pishologul scolii sa'i zic dar mi; e jena.

10 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie jenawinking chiar nu ai de ce.
mama ta face greseala foarte mare ca te critica pe tine pentru greselile fratelui tau .si mai ales pentru ca da in tinewinking dar stai linistita k o sa isi dea seama de ce a facut cand o sa mai cresti. probabil va fi putin cam prea tarziu dar pentru asta iti recomand sa fii tot asa de cuminte ca si pana acum chiar daca ea te critica, daca tot iti spune ore fixe ca sa vii in casa [desi 7 mi separe devreme, dar nu ai ce face.]winking incearca sa le respecti si sa ii areti ca poti sa inveti multumitor si ca nu esti ca fratele tau...
trebuie sa povestesti cu candva. da e ff bine cu psihologul scolii.si cu dirigintele tau .sau ai putea sa incerci si cu tatal tau .probabil e mai intzelegator decat mama tawinking kiss

| JustMe a răspuns:

Wow.cred ca cea care trebuie sa mearga la un psiholog e mama ta... dar sincer, ea vrea doar sa te protejeze sa nu faci aceleasi greseli ca si fratele tau, doar ca nu isi da seama ca doar rau iti face. Ar fi o idee buna sa discuti cu psihologul scolii, dar inteleg ca iti este jena... Fa ce crezi ca trebuie sa faci!

| valy a răspuns:

Apeleaza la protectia copilului..si la un psihiatru pentru mama ta

| juniper a răspuns:

Asta e rau, am o solutie: ProTv.ro.
Asta nu mai poate continua.

| SweetCandy a răspuns:

Nu mai tine in tine astea... du-te l psiholog vb cu dirigintele... o solutie trebuie sa existehappy

| den a răspuns:

Pff...eu zic sa vb cu psihihologul...si cu fratele tau...ar trebuie sa te ajute...si sa vb cu mama ta sai spui sa nu-ti mai faca asta pentru ca esti copilul tau...si ca daca nu inceteaza pleci de acasa.sau l bunici...

| larisa_6959 a răspuns:

N-ar trebui sa-ti fie jena sa te duci la psiholog. Daca te duci inseamna ca ai o problema, nu ca ai fii nebuna. Si n-ar fi rau daca ar consulta si mama ta unul. Ar fii indicata sa mergeti impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o idee foarte buna sa discuti cu psihologul scolii. N-are de ce sa-ti fie jena, nu esti nici prima, nici ultima. Daca mergi la psiholog, nu inseamna ca esti nebuna, inseamna doar ca ai nevoie de sfaturile si indrumarile unui profesionist. O sa te ajute chestia asta happy

Mama ta...greseste daca se razbuna pe tine pentru prostiile fratelui tau. Daca el e golan, nu inseamna ca si tu esti la fel. Daca-ti da ore fixe de intrat in casa, incearca sa te tii de ele, ca sa-i demonstrezi ca se poate increde in tine. Poate cu timpul se va ma domoli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti fie jena, du-te! O mama nu ar trebui sa ii vorbeasca fetei sale in acest fel. Este incredibil ca propria mama sa iti spuna astfel de cuvinte. Du-te neaparat la psiholog si sunt convinsa ca problema se va rezolva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va multumesc de sfaturi >big grin