In fine...
Ce pagube au provocat pietrele? Ca n-am inteles nimic din ce ne spui tu.
Ai lovit pe cineva? Ai produs stricaciuni?
Daca nu, ai scapat ieftin dar macar ai invatat ceva si anume ca niciodata sa nu mai fii tampit si sa arunci cu pietre!
Spune-le parintilor, asuma-ti si tu o mustruluiala sau o chelfaneala si o sa treaca.
Daca nu au fost pagube nu au ce sa va faca.Doar la nivel scolar o sa se ia masuri, probabil nota scazuta la purtare.
Pai, cred si eu ca pietrele acelea, oricumm erau foarte mici au indoit putin o particica din tabla pe acolo pe sus. dar in rest nimica, tare mie sa nu ma puna sa schimb toata tabla de la sala, adica toata partea unde am dat eu 1 piatra |. directoru nostru e prost., adica handicapat
Pai pietrele alea, cred ca au indoit foarte putin tabla adica toata partea din spate a salii este din tabla, dar nu din aia panarama, cv mai bun nu prea stiu sa explic. E vreo 40 de m de tabla acolo, eu am ochit 2 cm 3 cm maxim din toata tabla aia si am indoit 2 cm. ce se poate intampla.
Si presupun ca se poate inlocui acea bucata de acoperis. Si nu are cum sa te puna sa platesti atat, intelege! E doar o bucata de tabla, pentru numele lui Dumnezeu! Poti sa faci o reclamatie, in caz ca te pune sa platesti ceva, in afara de acea bucata de tabla.
Nu are de ce sa te dea in judecata daca nu ai produs nicio stricaciune salii.In plus, daca erai in afara orelor de scoala, nu te pot pedepsi cumva in cadrul scolii.