Hi:*...eu abia astept sa incep scoala ca m-am saturat acasa
Mie dor de colegi de profesori de orele de geogra mate ed.fizica [ cand fugeam de la ora]
Mai multe.
Nu. Incearca sa vezi si tu partea buna, te intalnesti cu colegii, va distrati, chiar daca primesti un doi la matematica nu este sfarsitul lumii(acici depinde si ce fel de parinti ai ).
Te inteleg ca urasti scoala dar nah...te ajuta in viata. Nici pe mine nu ma incanta deloc ideea asta, dar n`am ce sa fac. Eu ma bucur ca mai am un an si o termin de tot. Dar ar trebui sa vezi si partea pozitiva, o sa iti reintalnesti colegii si o sa faci lucruri pe care in vacanta nu le-ai facut. O sa treaca repede anul si o sa vina din nou vacanta \:d/. Bafta la scoala!
Da si nu! Intr-un fel o urast pentru ca stiu ca am teme multe de facut si ca incepe de acum examenele la mine si e cam naspah prea mult de invatat! iar intr-un fel nu o urasc pentru ca diriginta mea ne duce in excursii mai facem diverse "games" la scoala, mai iesim la un suc, prin arinis, una alta, si lectiile ei incep sa devina mai usoare [diriginta de engleza] si imi mai imi place pentru ca la noi cateodata la zilele calduroase cand nici ei nu am chef le lectii, si sunt si ultimele ore, ne da drumul acasa si imi mai imi place pentru ca fac si glume la ore, mai facem cate o pauza de 5 maxim 10 min cand ne mai odihnim de la scris si stam si radem nu pot sa zic ca ma laud, dar adevarul este ca am niste profesori extraordinari nu ca ii laud eu ca " vai de mine sunt profesorii mei" dar nu, numai eu ii laud, aproape toata scoala mea ii cunosc si spun ca sunt foarte buni, par orele sa fi-e mai distractive...dar cand vine vorba de teme, atunci nu glumeste o iau razna ...cam asta este parerea mea si spusele mele Bye
Au doamne! bine ca incepe si plec de la tara. am crezut ca innebunesc cu copiii care sunt aici .
Haha,de'abia astept sa mai primesc cate'un 1 la fizica.Sa ma intalnesc cu colegii,sa chiulim,sa mergem la cafea dimineata,sa facem draci in ore,sa dormim gramada unii peste altii in pauze,sa mai vb de moda cu profele.
Gandeste pozitiv, eu una vara aceasta am fost plictisita sh vad ca si altii.Mie'mi place "scoala", o ador !
Eu nu...o sa fie fain.colegi.barfe.etc.mai nasol ca o sa trebuiasca sa mai mergem pe la ore