Stiu cum te simti. Sunt cam in aceeasi situatie, am la scoala note ft bune si mi se spune non stop ca nu fac nimic
Eu zic sa ii ignori, eu asa fac si la mine merge. Vine, zice ce are de zis, eu fac si pleaca
Si eu am avut aceeaşi problema.Nu gândi aşa despre parintii tai, poate daca le explici şi dacă o să faci, nu stiu un lucru cât de mărunt o să vezi că o să se bucure.
Incearca sa le demonstrezi ca inveti.Cand sunt ei in preajma ta, ia o carte, fa'te utila.
Acum depinde, e un scop anume pentru care ei te cearta.
Poate parintii tai sunt plecati mai toata ziua, si iti reposeaza ca nu faci nimic, fiind vorba de lucruri menajere.
So, mai calma si vei reusi.
Sper ca am fost de ajutor.
Pupici:*
Lasa'i sa vorbeasca... ignora'i.:-J asa fac si cu mine dar nu le dau importanta pana la urma o sa taca din gura sa nu ne mai sacaie atat) bietii de noi
La fel sunt si eu.Shi la scoala psiholoaga mi-a spus ca totul e din cauza varstei noastre.adolescentinee. sincera sa fiu.ma simt ca la pushcarie acasa.au fost nopti in care stand in pat plangeam. asa pur si simplu fara motiv.Acum sti ce? Profit de varsta mea.am 14 ani si in ciuda certilor eu chiar ma distrez! Trece pur si simplu cu vederea.Crede-ma nu esti singura in situatzia asta! Succes:*