Acum e sansa ta! Poti profita acum pentru ca vei avea colegi noi care nu-ti cunosc latura morala. Trebuie sa te dai indiferent si chiar sa-i ameninti golaneste si sa fi dur! Asta e, o zic din propria experienta. De mine in generala radeau toti de inaltimea mea chiar daca voiam sa fiu mai dur cu ei acestia imi cunosteau latura adevarata si nu bagau in seama ce zic si radeau in continuare ca prostii de mine! Step up bro! Asta-i lumea bro, niste distrusi care rad de aspectul tau fizic. Practic asta nu e vina noastra. Daca de exemplu esti prost si nu inveti e vina ta! Dar cand vine vorba de fizic pe cine sa dai vina? Pe Dumnezeu? Crede-ma, ei se cred mari smekeri si mii de figuri dar odata si odata PAC! ce s-a intamplat? Le-a dat Dumnezeu cu pulanu in cap! PS Asta nu inseaman ca le da cu pulanu in secunda urmatoare... poate sa le dea cand vrea el dar ceea ce e important este ca le da! #PUTERE
Incepi o viata noua cu colegi noi, deci, ai sansa sa te reinventezi, sa te afisezi ca un copil inteligent si matur, care invata foarte bine si este foarte serioasa. In felul asta, te vor trata si ei cu respect.
Nu uita: daca vrei respect, intai acorda-l tu si il vei capata la randul tau.
Probabil va fi la fel sau chiar mai rau.
E putin probabil sa apuci colegi pe aceiasi lungime de unda ca si tine.
Si daca e vorba de glume ok, nu cei care le fac au probleme si cei care se supara.
Daca vorbim de glume nesarate, nu accepti si punct.
Andrei67y5 întreabă: